Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

08 oktober 2021 | Bron: Wijkagent_lopik

Anonieme tips ontmaskeren inbrekers in Lopik

In het voorjaar van 2021 hebben meerdere woninginbraken in Lopik plaatsgevonden. Mede dankzij anonieme tips heeft de politie op 6 oktober een 28-jarige man uit Lopik en een 28-jarige man uit Woerden aangehouden wegens verdenking van deze inbraken.

24 oktober 2022
Bron: AD.nl

Anonieme tip leidt tot ontmaskering drugslab in Lopik

De politie heeft op 18 oktober een drugsloods ontdekt in het Utrechtse Lopik. Naar aanleiding van een anonieme melding en eigen onderzoek kwamen de agenten de loods op een bedrijventerrein op het spoor. In de loods was een grote hoeveelheid verdovende middelen aanwezig met een vermoedelijke straatwaarde van enkele honderdduizenden euro’s. De huurder van de loods heeft zich later bij het politiebureau gemeld en is aangehouden. De verhuurder had alles netjes op orde en is dan ook geen onderdeel meer van het onderzoek. 

Ga naar
27 juli 2022
Bron: Woerden.nl

Burgemeester sluit berging in Woerden na hennepvangst

De burgemeester van Woerden heeft een woning aan de Wilhelminaweg voor zes maanden gesloten wegens het aantreffen van een hennepkwekerij in juni jl. De politie heeft toentertijd ruim 350 hennepplanten in beslag genomen en vernietigd.

Ga naar
20 juni 2022
Bron: Politie.nl RTV Utrecht

Verborgen hennepkwekerij in appartementencomplex Woerden

Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem en eigen onderzoek heeft de politie op 19 juni in een appartementencomplex aan de Wilhelminaweg een hennepkwekerij aangetroffen. De hennepkwekerij was verborgen in de kelder en bestond uit ongeveer 350 hennepplanten.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures