Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

13 oktober 2021 | Bron: varnws.nl

Drugsdealer opgepakt; woning vol drugs, wapens en cash

De politie heeft op 13 oktober een drugsdealer in een woning aan de Bloemenstede in Maarssen aangehouden wegens verdenking op de handel in verdovende middelen. In zijn huis werden drugs, wapens en contact geld aangetroffen. Mede dankzij M.-tips kwam de politie de verdachte op het spoor.

03 maart 2021
Bron: RTV Utrecht

Hennepkwekerij Maarssenbroek ontruimd na anonieme tip

Op 17 februari heeft de politie Stichtse Vecht een hennepkwekerij in Maarssenbroek ontmanteld. In totaal troffen de aanwezige agenten 4.772 hennepstekken en 252 hennepplanten aan op het adres. Naar aanleiding van een M.-tip kwam de locatie in beeld. Vervolgens werd door netbeheerder Stedin ontdekt dat er grote hoeveelheden stroom op de desbetreffende locatie werd verbruikt. De politie heeft één auto van de verdachte(n) in beslag genomen, omdat deze mogelijk met de opbrengst van de hennepteelt is aangeschaft.

Ga naar
29 december 2015
Bron: AD

M.-tip leidt naar 700 kilo illegaal vuurwerk in schuur Maarssen

Op 29 december trof de politie in een schuur aan de Herenweg in Maarssen 700 kilo illegaal vuurwerk aan. Een tip via Meld Misdaad Anoniem was aanleiding voor een onderzoek. In de schuur stonden tientallen dozen met vuurwerk. Er is nog niemand aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures