Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

05 november 2021 | Bron: Wijkagent_willemsparkbuurt

Woning gesloten wegens vondst van hennepkwekerij

De politie heeft op 5 november op last van de burgemeester van Amsterdam een woning aan de Heemstedestraat gesloten voor onbepaalde tijd wegens het aantreffen van een hennepkwekerij. Mede naar aanleiding van een anonieme tip stelde de politie een onderzoek in naar de woning. De elektriciteitsvoorziening ten behoeve van de kwekerij werd op illegale wijze afgenomen, waarbij sommige bedrading al was doorgebrand, met alle eventuele gevolgen van dien.

17 augustus 2023
Bron: Heemsteder.nl

M.-tip waardevol bij ontmanteling hennepkwekerij Heemstede

Mede dankzij een anonieme tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de Brabantlaan in Heemstede. In totaal werden meer dan 100 hennepplanten geruimd en benodigde apparatuur werd in beslag genomen. Een 33-jarige man uit Heemstede is aangemerkt als verdachte, zijn betrokkenheid wordt onderzocht.

Ga naar
09 augustus 2023
Bron: Politie Basisteam Nieuw-West

Anonieme leidt naar drugs en wapens in Amsterdam-West

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem stelde de politie een onderzoek in vanwege de eventuele aanwezigheid van harddrugs en wapens. In een woning in Amsterdam Nieuw-West troffen agenten een aanzienlijke hoeveelheid verdovende middelen en verboden messen aan. Alles is in beslag genomen en één verdachte is aangehouden.

Ga naar
28 juni 2023
Bron: Crimenieuws.nl

Verdachte poging tot doodslag Amsterdam aangehouden dankzij M.-tips

Het voorarrest van een verdachte van een poging tot doodslag op de Leidsekade in Amsterdam is verlengd met twee weken. De 21-jarige man uit Den Haag kwam in beeld bij de politie mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. In de nacht van 30 oktober zou de verdachte een 23-jarige man in z’n been hebben gestoken na een woordenwisseling. Daarnaast wordt hem ten laste gelegd dat hij de tas van het slachtoffer, met daarin sleutels, portemonnee en bankjes, gestolen heeft. De politie heeft juni jl. beelden verspreid om de verdachte te identificeren. Naar aanleiding hiervan ontving Meld Misdaad Anoniem tips, waarin de verdachte werd herkend en op een later moment door de politie werd aangehouden. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures