Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

15 november 2021 | Bron: Burgemeester Gemeente Heusden

Inbeslagnames na doorzoeking woning in Drunen

De politie heeft naar aanleiding van een anonieme tip diverse goederen uit een woning in Drunen inbeslaggenomen. 

In de woning werden onder andere cobra’s en nitraten, een alarm- en balletjespistool, een stroomstootwapen, meerdere messen en een bivakmuts aangetroffen. De politie werd door een tip via Meld Misdaad Anoniem op de hoogte gebracht. 

30 december 2022
Bron: BD.nl

Anonieme tip leidt naar 214 kilo vuurwerk in woning Drunen

In een woning in Drunen is op 29 december 214 kilo vuurwerk in beslag genomen door de politie. Mede dankzij een anonieme tip kwam zij de locatie op het spoor. Daarnaast troffen de aanwezige agenten ook harddrugs in de woning aan. Zowel het vuurwerk als de drugs zijn in beslag genomen en de gemeente Heusden bekijkt nog of naar aanleiding van de vondsten vervolgstappen ondernomen kunnen worden. 

Ga naar
16 augustus 2022
Bron: BD.nl

Hennepkwekerij in woning Drunen ontdekt mede dankzij anonieme tip

De politie heeft in een woning aan de Wilgenstraat in Drunen een hennepkwekerij aangetroffen dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. De hennepkwekerij bestond uit 100 hennepplanten. De burgemeester van Heusden is van plan de woning te sluiten vanwege het gevaar voor de openbare orde en veiligheid. 

Ga naar
13 juni 2022
Bron: BD.nl

Hennepkwekerij ontdekt in Drunen na anonieme tips

Mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie een hennepkwekerij opgerold in een woning aan de Ganges in Drunen. In totaal werden er 150 hennepplanten aangetroffen. Daarnaast werd er voor duizenden euro’s aan gedroogde henneptoppen gevonden. Eén verdachte is aangehouden en de gemeenten heeft de woning voor een onbepaalde tijd gesloten. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies