Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

17 november 2021 | Bron: Purmerend.nl

Sluiting drugspand Overwhere

De burgemeester van de gemeente Purmerend heeft op 16 november een woning aan het Cavaljéplein voor drie maanden gesloten wegens het aantreffen van een hennepkwekerij 

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem startte de politie een onderzoek naar de woning. Tijdens de doorzoeking werden 100 geoogste hennepplanten en 2,5 kilo hennep aangetroffen. Vanwege het vermoeden dat de drugs bestemd waren voor de handel, heeft de burgemeester besloten de woning voor drie maanden te sluiten.

26 april 2023
Bron: Politie.nl

Politie arresteert drugsdealer in Purmerend

De politie heeft op 12 april een drugsdealer in Purmerend aangehouden. Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem waren agenten een onderzoek gestart naar de vermeende dealer. Hieruit bleek voldoende informatie naar voren te zijn gekomen voor een aanhouding.

Ga naar
21 maart 2023
Bron: Purmerend.nl

Hennepkwekerij opgerold in woning Purmerend

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie op 26 januari een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de Speenkruid in Purmerend. Op de eerste verdieping stonden 166 hennepplanten en op de zolder bevond zich een kweektent met 47 hennepplanten. Daarnaast zijn 2.750 gram gedroogde henneptoppen en 400 gram hennepgruis aangetroffen. Ook was er sprake van diefstal van stroom. De woning is op 21 maart voor zes maanden gesloten door de burgemeester. 

Ga naar
27 januari 2023
Bron: Politie Purmerend (IG)

Hennepkwekerij in woning Purmerend

De politie heeft mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem op 26 januari een hennepkwekerij ontmanteld in een woning in Purmerend. Op basis van de tip startte de politie een onderzoek. Eenmaal genoeg bewijs verzameld besloot de politie over te gaan tot huiszoeking. Daar troffen zij 150 hennepplanten aan, verdeeld over twee ruimtes. Deze zijn geruimd en de kweekapparatuur is in beslag genomen. Een 64-jarige man is aangehouden. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies