Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

20 november 2021 | Bron: Wijkagenten Oudewater (Instagram)

Aanhoudingen in drugsonderzoek Oudewater

Naar aanleiding van onder andere tips via Meld Misdaad Anoniem is de politie in Oudewater en Woerden een onderzoek gestart naar de handel in verdovende middelen.

Mede dankzij anonieme tips kon de politie er tijdens een actiedag een tweetal verdachten aanhouden voor drugsgerelateerde delicten. Er zijn ook goederen in beslag genomen, zoals een handelshoeveelheid drugs, een auto en dealerbenodigdheden. Daarnaast werden ook twee personen aangehouden voor belediging. Het onderzoek blijft onverminderd doorgaan. 

27 juli 2022
Bron: Woerden.nl

Burgemeester sluit berging in Woerden na hennepvangst

De burgemeester van Woerden heeft een woning aan de Wilhelminaweg voor zes maanden gesloten wegens het aantreffen van een hennepkwekerij in juni jl. De politie heeft toentertijd ruim 350 hennepplanten in beslag genomen en vernietigd.

Ga naar
20 juni 2022
Bron: Politie.nl RTV Utrecht

Verborgen hennepkwekerij in appartementencomplex Woerden

Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem en eigen onderzoek heeft de politie op 19 juni in een appartementencomplex aan de Wilhelminaweg een hennepkwekerij aangetroffen. De hennepkwekerij was verborgen in de kelder en bestond uit ongeveer 350 hennepplanten.

Ga naar
11 december 2021
Bron: AD.nl

Hennepkwekerij ontdekt in Woerden na M-tips

Naar aanleiding van anonieme meldingen heeft de politie op 10 december in een woning aan de Hoge Rijndijk in Woerden een hennepkwekerij met tientallen hennepplanten aangetroffen. Alle planten en benodigdheden zijn in beslag genomen en inmiddels vernietigd. Het onderzoek is nog in volle gang en aanhoudingen worden niet uitgesloten. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures