Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

26 november 2021 | Bron: De Stentor

Hennepkwekerij aangetroffen in flatwoning in Deventer

In een woning aan de Achterberggaarde in Deventer heeft de politie op 26 november een hennepkwekerij aangetroffen. 

Naar schatting stonden er volgens de politie ongeveer 100 planten in de woning. De inrichting en planten zijn in beslag genomen en worden vernietigd.

30 november 2022
Bron: De Stentor

Hennepkwekerij in Deventer ontdekt mede dankzij anonieme tip

In totaal 100 hennepplanten en 2.300 stekjes, zo groot was de hennepkwekerij in een pand aan de Zandweerd in Deventer. Op 29 november deed de politie een inval in het pand. Dit gebeurde na een tip via Meld Misdaad Anoniem en eigen onderzoek. In het pand troffen de agenten de hennepkwekerij aan. Daarnaast hielden zij een 45-jarige man aan. De hennepkwekerij is ontmanteld en de hennepplanten en stekjes zijn vernietigd. 

Ga naar
01 oktober 2021
Bron: Tubantia.nl

M.-tips leiden politie naar hennepkwekerij in woning Deventer

De politie Deventer heeft naar aanleiding van tips via Meld Misdaad Anoniem een hennepkwekerij ontmanteld in de stad. Deze was nog actie, waarbij een groot aantal hennepplanten zijn geruimd en de aanwezige bewoner is aangehouden.

Ga naar
29 april 2021
Bron: Algemeen Dagblad

Politie neemt motoren, auto en 6.000 hennepplanten in beslag

In een bedrijfspand aan de Osnabrückstraat in Deventer is een grote hennepkwekerij ontmanteld door de politie. Mede naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem startte de politie een onderzoek naar de locatie.Dit resulteerde in een gezamenlijke controle van de politie, gemeente en de Belastingdienst. In totaal werden bijna 6.000 hennepplanten aangetroffen. Een dergelijke plantage als deze kan miljoenen opleveren. Er zijn twee motoren en één auto in beslag genomen.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies