Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

16 december 2021 | Bron: AD.nl

Hennepkwekerij met 160 planten ontdekt in Velp na M.-tip

Na een anonieme tip trof de politie een hennepkwekerij aan in verborgen ruimte in een garagebox aan de Annastraat in Velp. De kwekerij bestond uit ruim 160 hennepplanten. Alles is in beslag genomen en de recherche gaat verder met het onderzoek. 

31 december 2023
Bron: Regio bode online

Grote hennepkwekerij ontmanteld in Velp

In een bedrijfspand aan het Kokspad in Velp heeft de politie op 30 december een grote hennepkwekerij ontmanteld. De politie ging polshoogte nemen na een anonieme tip.Bij de ontdekking trof de politie 1.409 hennepplanten aan. Deze zijn allemaal geruimd. Er wordt nog verder onderzoek gedaan naar de zaak.

Ga naar
27 november 2020
Bron: Gelrenieuws.nl

Illegaal vuurwerk in Velp in beslag genomen

De politie heeft op 27 november in een woning in Velp illegaal vuurwerk in beslag genomen.  Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwamen de agenten poolshoogte nemen. De bewoner is aangehouden.

Ga naar
20 november 2017
Bron: Gelrenieuws.nl

Politie vindt hennepkwekerij in Velp-Zuid

Op 20 november ontmantelde de politie een hennepkwekerij in een woning in Velp-Zuid. Dit gebeurde naar aanleiding van een M.-tip. In de woning vond de politie 45 planten, met een straatwaarde van circa 5.000 euro. Na onderzoek concludeerde Liander dat er sprake was van stroomdiefstal.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies