Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

22 december 2021 | Bron: Politie.nl

Anonieme tips leiden tot aanhouding drugsdealer in Dordrecht

Eind november heeft de politie een 44-jarige man uit Zwijndrecht aangehouden in een pand aan de Sint Jorisweg in Dordrecht. 

Via Meld Misdaad Anoniem kreeg de politie meerdere meldingen binnen over het mogelijk dealen van drugs vanuit het pand aan de Sint Jorisweg. Hierop besloot de politie over te gaan tot onderzoek en concludeerde dat er inderdaad gedeald werd. Tijdens de aanhouding van de verdachte, gooide hij een zakje weg. Dit bleek achteraf 100 gram cocaïne te zijn. De verdachte is aangehouden en mag zich voor de rechter verantwoorden. 

23 juni 2023
Bron: Gemeente Dordrecht

Woning gesloten wegens onvergund sekswerk in Dordrecht

De burgemeester van Dordrecht heeft per direct een woning gesloten wegens sekswerk zonder vergunning. In de huurwoning bleken twee kamers ingericht als werkkamer en er was een sekswerker aanwezig, waar geen vergunning voor was afgegeven. De sekswerker was niet in Nederland woonachtig en heeft op eigen initiatief de woning verlaten. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwamen de politie en team Handhaving de locatie op het spoor.

Ga naar
21 januari 2023
Bron: AD.nl

Anonieme tip leidt naar hennepkwekerij woning Dordrecht

Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie een hennepkwekerij in een woning in Dordrecht op het spoor. In totaal werden ruim 300 hennepplanten geruimd en overige attributen in beslag genomen. De woning werd onderverhuurd sinds 2020. Wegens niet betaalde huur en warrige communicatie over de sleuteloverdracht besloot de eigenaresse een kijkje te nemen in de woning. Eenmaal aangekomen bleek dat het slot op de voordeur eerder die maand was opengebroken door de politie wegens een vermeende hennepkwekerij. Haar woning was door de ontmanteling van de hennepkwekerij onherkenbaar. Zij probeert nu haar huurder verantwoordelijk te stellen voor de huidige situatie. 

Ga naar
28 december 2022
Bron: BN de Stem

Hennepkwekerij aangetroffen in woning Zwijndrecht na M.-tip

De politie bezocht op 27 december een woning aan de Dr. Boutensstraat in Zwijndrecht mede vanwege een tip via Meld Misdaad Anoniem De 38-jarige bewoner deed de deur open en de hennepgeur kwam de agenten gelijk tegemoet. Op de eerste verdieping van de woning was een hennepkwekerij ingericht met in totaal 395 hennepplanten. De bewoner is aangehouden en de hennepplanten en toebehoren zijn vernietigd. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies