Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

28 december 2021 | Bron: AD.nl

Anonieme tip leidt naar 900 kilo vuurwerk in Alphen en Reeuwijk

De politie in Alphen aan de Rijn en Reeuwijk hebben op 23 december ruim 900 kilo vuurwerk aangetroffen. Dit gebeurde naar aanleiding van een anonieme tip. 

Door de anonieme tip kwam de politie een illegale vuurwerkhandel op het spoor. Dit leidde tot een autocontrole waarbij 120 kilo vuurwerk werd gevonden. Na het aantreffen van het vuurwerk werd elders in een opslagloods nog 815 kilo vuurwerk aangetroffen. Twee verdachten zijn aangehouden. Het vuurwerk is in beslag genomen en zal worden vernietigd. 

07 juli 2021
Bron: 112Reeuwijk.nl

Anonieme tip leidt tot ontmanteling hennepkwekerij Reeuwijk

De politie heeft een hennepkwekerij ontmanteld in Reeuwijk dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Agenten troffen tientallen hennepplanten aan. Daarnaast werd ook illegaal stroom afgetapt, met alle gevolgen van dien.

Ga naar
16 januari 2015
Bron: Alphens.nl

Hennepkwekerij ontmanteld in woning Alphen aan de Rijn

De politie trof op 15 januari een hennepkwekerij aan in een woning aan de Prinses Irenelaan in Alphen aan de Rijn. De politie deed de ontdekking na een M.-tip. In de woning was een kwekerij opgezet met ruim 600 planten. De geschatte straatwaarde van deze hennep is bijna 50.000 euro. Ook was er sprake van stroomdiefstal.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures