Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

07 januari 2022 | Bron: 112markiezaten.nl

Drugsdealer aangehouden in Ossendrecht na M.-tip

Op vrijdag 7 januari heeft de politie in Ossendrecht een 20-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden op verdenking van het handelen in verdovende middelen. 

Naar aanleiding van een anonieme tip stelde de politie een onderzoek in naar de verdachte. Na hem enige tijd geobserveerd te hebben konden de agenten hem na een korte achtervolging aanhouden. Hij was in het bezit van een handelshoeveelheid cocaïne en amfetamine en een aanzienlijk geldbedrag.

01 juni 2022
Bron: Politie.nl

Drugs, illegaal vuurwerk en gestolen gereedschap aangetroffen in Bergen op Zoom 

Tijdens een inval van de politie aan de Guido Gezellelaan in Bergen op Zoom zijn diverse soorten drugs, illegaal vuurwerk en mogelijk van diefstal afkomstig gereedschap aangetroffen. Naar aanleiding van een anonieme tip startte de politie een onderzoek naar de locatie. In de woning werd bijna vijf kilo amfetamine en een handelshoeveelheid hennep aangetroffen. Daarnaast vond de politie 30 kilo illegaal vuurwerk en gereedschap dat mogelijk van diefstal afkomstig is. De bewoner is aangehouden.

Ga naar
03 februari 2022
Bron: Dtvnieuws.nl

302 hennepplanten ontdekt in Oss dankzij anonieme melding

Op 2 februari heeft de politie een hennepkwekerij aangetroffen aan de Tollenstraat in Oss. De kwekerij bestond uit 302 hennepplanten en kwam aan het licht door een anonieme melding. 

Ga naar
06 oktober 2021
Bron: 112markiezaten.nl

Twee hennepkwekerijen geruimd in Bergen op Zoom dankzij anonieme tips

Op twee locaties in Bergen op Zoom heeft de politie hennepkwekerijen ontmanteld dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem. In een woning aan de Augustalaan werden 400 hennepplanten aangetroffen, terwijl op een adres aan de Van Oldenbarneveldtstraat een hennepkwekerij met 230 planten werd ontdekt. Het onderzoek is nog gaande en aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies