Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

07 januari 2022 | Bron: 112markiezaten.nl

Drugsdealer aangehouden in Ossendrecht na M.-tip

Op vrijdag 7 januari heeft de politie in Ossendrecht een 20-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden op verdenking van het handelen in verdovende middelen. 

Naar aanleiding van een anonieme tip stelde de politie een onderzoek in naar de verdachte. Na hem enige tijd geobserveerd te hebben konden de agenten hem na een korte achtervolging aanhouden. Hij was in het bezit van een handelshoeveelheid cocaïne en amfetamine en een aanzienlijk geldbedrag.

03 juli 2024
Bron: Politie.nl

Meerdere aanhoudingen bij doorzoekingen in Bergen op Zoom

De politie heeft op 2 juli meerdere doorzoekingen gedaan in woningen in Bergen op Zoom. Hierbij zijn verschillende soorten drugs, een boksbeugel en contant geld aangetroffen. Bij de doorzoekingen werden drie mannen aangehouden. Er werd een onderzoek gestart naar aanleiding van een anonieme tip over drugshandel.De doorzoekingen werden gedaan bij vier woningen aan de Dahliastraat, Klaproosplein, Vlierstraat en Rijtuigweg-Zuid in Bergen op Zoom. Agenten troffen daar verschillende drugs en meer dan 30.000 euro contant geld aan. Een 27-jarige man werd aangehouden voor de handel in hard- en softdrugs, een 23-jarige man vanwege het bezit van harddrugs en een 16-jarige vanwege het belemmeren van het onderzoek. 

Ga naar
22 maart 2024
Bron: Rechtspraak.nl

Theehuis gesloten in Bergen op Zoom wegens drugshandel

De burgemeester van Bergen op Zoom heeft op 19 januari een theehuis gesloten vanwege een overtreding van de Opiumwet. In het theehuis werd dagelijks drugs verhandeld. De politie deed onopvallende post-acties bij het theehuis na een anonieme tip.De politie constateerde meerdere kortstondige bezoeken aan het theehuis. Enkele bezoekers werden gecontroleerd en bij eenieder werd een griepzakje met hennep aangetroffen in hun kleding of auto. Een bezoeker verklaarde dat hij hennep had gekocht in het theehuis. Hoger beroepDe eigenaar van het pand ging in de rechtbank Zeeland-West-Brabant in hoger beroep tegen de sluiting van het theethuis. De voorzieningenrechter verklaarde het beroep ongegrond en heeft het verzoek om voorlopige voorziening afgewezen.

Ga naar
12 maart 2024
Bron: Rechtspraak.nl

Theehuis Bergen op Zoom gesloten vanwege drugshandel

De burgemeester van de gemeente Bergen op Zoom heeft op 19 januari een theehuis voor zes maanden gesloten wegens het overtreden van de Opiumwet. In juni 2023 ontving de politie een M.-tip dat er sprake zou zijn van drugshandel vanuit het pand. Naar aanleiding van de tip besloot de politie onopvallende post-acties te doen nabij het theehuis. Daar werden meerdere kortstondige bezoeken waargenomen. Enkele bezoekers werden direct na hun bezoek door agenten gecontroleerd op het bezit van drugs. Allen waren zij in het bezit van hennep. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies