Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

24 januari 2022 | Bron: Politie Ondermijning Nissewaard (Instagram)

Aanhoudingen in drugsonderzoek rondom woning in Spijkenisse

Naar aanleiding van een anonieme melding in december is het ondermijningsteam van de politie in Nissewaard een onderzoek gestart naar een pand in Spijkenisse. Tijdens een actiedag op vrijdag 21 januari zijn drie verdachten aangehouden. 

Tijdens de actiedag zagen de agenten dat één man zich kort in het pand in de Vrieswijk ophield, om vervolgens met een andere man te vertrekken. Beide personen werden gecontroleerd en bleken een handelshoeveelheid harddrugs, 750 euro in contanten en een geladen vuurwapen bij zich te hebben. 

Kort daarna werd het pand in Vrieswijk opnieuw bezocht. Dit leidde wederom tot een aanhouding en de vondst van hard- en softdrugs in het pand. Daarnaast werd in de woning van de verdachte die het vuurwapen bij zich droeg ook nog drugs en munitie aangetroffen. 

Alle drugs, het vuurwapen en de munitie is in beslag genomen. De recherche gaat verder met het onderzoek en het pand wordt mogelijk door de burgemeester gesloten voor onbepaalde tijd. 

30 januari 2023
Bron: Politie Nissewaard (IG)

Politie sluit woning in Spijkenisse wegens drugshandel

De politie heeft begin januari een woning in Spijkenisse gesloten wegens drugshandel. Naar aanleiding van een melding via Meld Misdaad Anoniem startte de politie een onderzoek. Hieruit bleek dat er gedeald werd vanuit de woning. Tijdens een zogenaamde ‘schepactie’ werden enkele kopers van de drugs aangehouden en gehoord. Vervolgens werden twee 28-jarige verdachten uit Spijkenisse aangehouden. In de woning werd ook cocaïne aantroffen, waarop de burgemeester de locatie voor drie maanden heeft gesloten. De twee verdachten zitten 90 dagen in gevangenhouding in afwachting van hun rechtszaak. 

Ga naar
22 december 2022
Bron: Politie.nl

Vuurwapens en explosieven aangetroffen in Spijkenisse na anonieme tip

De politie in Spijkenisse heeft op 22 december in een woning aan de Beethovenstraat meerdere vuurwapens en explosieven aangetroffen. Daarnaast werden ook attributen ontdekt die gebruikt worden bij de hennepteelt. Een 43-jarige man is aangehouden. De politie kwam de locatie op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. 

Ga naar
02 februari 2022
Bron: Politie Nissewaard (Instagram)

Drugsdealers aangehouden in Nissewaard mede dankzij M.-tips

In de laatste week van januari heeft de politie in Nissewaard vier personen aangehouden ter verdenking van de handel in verdovende middelen. Dit gebeurde mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem. Naast de aanhoudingen hebben de agenten ook de voertuigen en woningen van de verdachten doorzocht. Daar stuitte zij op duizenden euro’s aan contant geld, een handelshoeveelheid harddrugs en een vuurwapen. Alles is in beslag genomen en de verdachten zullen zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies