Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

07 februari 2022 | Bron: Politie.nl

Anonieme tip leidt politie naar grote hoeveelheid gestolen kleding in Utrecht

Naar aanleiding van een anonieme melding heeft de politie in Utrecht op 3 februari een controle uitgevoerd in een Wooncomplex in de wijk Lunetten. Hierbij werd een illegale kapperszaak en mogelijk gestolen kleding aangetroffen. 

In de fietsenstalling van het wooncomplex troffen de politie en de gemeente een grote hoeveelheid kleding aan met de geschatte waarde van €90.000. Verder onderzoek moet uitwijzen of dit om gestolen of vervalste kleding gaat. Daarnaast bleek dat de fietsenstalling onder het complex was ingericht als illegale kapperszaak. 

Erik Schep, Operationeel Expert Wijkagent Ondermijning is blij dat er een anonieme melding is gedaan: “Wij doen deze controles vaak naar aanleiding van meldingen van alerte omwonenden. Dankzij de melding dat er personen in en uit zouden lopen met onder andere zwarte tassen, konden we direct doorpakken. Tijdens de controle vonden een grote hoeveelheid vervalste of gestolen kleding in een ruimte die was ingericht als illegale kapperszaak. Een mooi resultaat dus in de bestrijding van ondermijnende criminaliteit.”

12 april 2023
Bron: AD.nl Politie Utrecht Noord

Politie vindt hennepmaterialen in garagebox Utrecht dankzij M.-tip

De politie heeft hennepmaterialen in beslag genomen in een garagebox aan de Bombaydreef in Utrecht mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Dit betrof o.a. meerdere zakken potgrond, kabels en speciale lampen. De politie doet verder onderzoek naar de verdachte(n).

Ga naar
24 februari 2023
Bron: Politie.nl

Twee personen aangehouden in Utrecht vanwege drugshandel

De politie heeft op 24 februari twee verdachten aangehouden in een winkelpand aan de Columbuslaan wegens mogelijke betrokkenheid bij de handel in drugs. De politie kwam de locatie op het spoor dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem. Naast drugs zijn ook verboden medicijnen aangetroffen. Alles is in beslag genomen. 

Ga naar
11 november 2022
Bron: Duic.nl

Zeven drugsdealers aangehouden in Utrecht na tips via Meld Misdaad Anoniem

In de Utrechtse buurt Geuzenwijk heeft de politie op 10 november zeven personen aangehouden op de verdenking van het handelen in verdovende middelen. Dit gebeurde mede dankzij diverse tips via Meld Misdaad Anoniem. Na onderzoek bleek dat een familie vanuit een woning zich bezighield met drugshandel. In de woning werden tientallen voorverpakte zakjes met hennep, tachtig pakjes cocaïne en duizenden euro’s aan contant geld aangetroffen. Alles is in beslag genomen en de recherche gaat verder met het onderzoek.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies