Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

07 februari 2022 | Bron: Politie.nl

Anonieme tip leidt politie naar grote hoeveelheid gestolen kleding in Utrecht

Naar aanleiding van een anonieme melding heeft de politie in Utrecht op 3 februari een controle uitgevoerd in een Wooncomplex in de wijk Lunetten. Hierbij werd een illegale kapperszaak en mogelijk gestolen kleding aangetroffen. 

In de fietsenstalling van het wooncomplex troffen de politie en de gemeente een grote hoeveelheid kleding aan met de geschatte waarde van €90.000. Verder onderzoek moet uitwijzen of dit om gestolen of vervalste kleding gaat. Daarnaast bleek dat de fietsenstalling onder het complex was ingericht als illegale kapperszaak. 

Erik Schep, Operationeel Expert Wijkagent Ondermijning is blij dat er een anonieme melding is gedaan: “Wij doen deze controles vaak naar aanleiding van meldingen van alerte omwonenden. Dankzij de melding dat er personen in en uit zouden lopen met onder andere zwarte tassen, konden we direct doorpakken. Tijdens de controle vonden een grote hoeveelheid vervalste of gestolen kleding in een ruimte die was ingericht als illegale kapperszaak. Een mooi resultaat dus in de bestrijding van ondermijnende criminaliteit.”

17 april 2024
Bron: dagbladutrecht.nl

Man uit Utrecht aangehouden voor drugshandel

Een 32-jarige man uit Utrecht is op 7 april aangehouden voor drugshandel. Bij de man werd een groot geldbedrag en een handelshoeveelheid drugs aangetroffen. Politieagenten zagen een auto rijden die werd herkend dankzij een anonieme tip. Bij een controle in Linschoten bleek de man een groot geldbedrag in zijn auto te hebben en er was sprake van verborgen ruimtes in het voertuig. Tijdens het fouilleren besloot de man te vluchten. Aan de Nieuwe Zandweg in Linschoten sprong de verdachte in een sloot, waarna hij werd aangehouden. Op de vluchtroute werden de drugsenveloppen met cocaïne gevonden.

Ga naar
12 april 2023
Bron: AD.nl Politie Utrecht Noord

Politie vindt hennepmaterialen in garagebox Utrecht dankzij M.-tip

De politie heeft hennepmaterialen in beslag genomen in een garagebox aan de Bombaydreef in Utrecht mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Dit betrof o.a. meerdere zakken potgrond, kabels en speciale lampen. De politie doet verder onderzoek naar de verdachte(n).

Ga naar
24 februari 2023
Bron: Politie.nl

Twee personen aangehouden in Utrecht vanwege drugshandel

De politie heeft op 24 februari twee verdachten aangehouden in een winkelpand aan de Columbuslaan in Utrecht wegens mogelijke betrokkenheid bij de handel in drugs. De politie kwam de locatie op het spoor dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem. Naast drugs zijn ook illegale medicijnen aangetroffen. Alles is in beslag genomen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies