Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

08 februari 2022 | Bron: Noordhollandsdagblad.nl Politie.nl

Actiedag Zaandam wegens succes vroegtijdig beëindigd

De politie heeft op 8 februari drie hennepkwekerijen opgerold dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem.

Wijkagenten en studenten van de politie in Zaandam hadden 8 februari in hun agenda gereserveerd om panden te bezoeken naar aanleiding van tips via Meld Misdaad Anoniem. Echter moesten zij de actiedag vroeg staken omdat het bij de eerste panden gelijk raak was. In een pand op het Kruisbaken vonden zij een hennepkwekerij met 177 planten, in een woning aan de E. Heimanshof stonden 105 hennepplanten en in een pand aan de Rijshoutweg besloeg de hennepkwekerij 300 planten. Door deze drie successen was het niet meer mogelijk om ook de andere panden op de lijst te bezoeken. Die zullen op een later tijdstip bezocht worden. 

23 november 2022
Bron: Politie Basisteam Zaanstreek (Facebook)

Enorm geldbedrag en vuurwapen aangetroffen in Zaandam na tip Meld Misdaad Anoniem

De politie in Zaandam heeft op 23 november een vuurwapen aangetroffen in een woning. Daarnaast werd ook een boodschappentas vol met geld gevonden. In totaal bedroeg dit meer dan 100.000 euro. 

Ga naar
30 augustus 2022
Bron: Zaanstad.nl

Drugspand in Zaandam gesloten na anonieme melding

De burgemeester van Zaandam heeft een woning aan de Ringweg gesloten voor zes maanden wegens een hennepvondst. De politie en de gemeente kwamen de hennepkwekerij op het spoor mede dankzij een melding via Meld Misdaad Anoniem. In de woning waren 450 hennepplanten aanwezig, verdeeld over twee kweekruimten en een kweektent. Daarnaast bleek er sprake van diefstal van stroom.

Ga naar
19 oktober 2021
Bron: Zaanstad.nl

Gemeente Zaanstad sluit pand wegens aantreffen hennepkwekerij

De gemeente Zaanstad heeft op 18 oktober een pand aan de Koekoeksbloemweg in Zaandam gesloten voor de duur van drie maanden wegens het aantreffen van een hennepkwekerij. Naar aanleiding van anonieme tips besloot de politie een onderzoek in te stellen naar de woning. Daar troffen zij een reeds gerooide hennepkwekerij aan. Daarnaast zijn er veel hennep gerelateerde goederen aangetroffen, zoals: koolstoffilters, assimilatielampen, afzuigers, opticlimate, groeimiddelen en knipbenodigheden. Het onderzoek is nog gaande en aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies