Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

15 maart 2022 | Bron: PZC.nl

Drugslab in Rotterdam ontmanteld na M.-tip

Aan de Jagerstraat in Rotterdam heeft de politie op 15 maart een drugslab aangetroffen. Dit gebeurde mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. 

Vanwege het mogelijke gevaar voor een gasexplosie zijn er 25 bewoners van de Jagerstraat uit voorzorg geëvacueerd. Zij mochten echter snel weer terugkeren naar hun woningen omdat de aangetroffen stoffen geen direct gevaar vormden voor de omgeving. 

Het pand was ingericht als een versnijdingplek. Hier werd drugs gemengd met versnijdingsmiddelen zoals cafeïne of paracetamol. Dit vormt echter een (brand)gevaar voor de omgeving wegens de chemische reactie die optreedt bij het mengen van de stoffen.  

24 augustus 2023
Bron: 112 Rijnmond

Politie ontdekt hennepkwekerij in woning Rotterdam

De politie heeft op 24 augustus een hennepplantage aangetroffen in een woning aan het Santandererf in Rotterdam. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de locatie in beeld. In totaal zijn 150 hennepplanten geruimd en is een 37-jarige man aangehouden.

Ga naar
25 juli 2023
Bron: Politie.nl

Vier aanhoudingen drugspand Rotterdam

De politie heeft op 24 juli vier verdachten aangehouden in een woning aan de Botersloot wegens het aantreffen van drugs, gerelateerde goederen en een wapen. De verdachten, drie mannen van 36, 36 en 47 jaar en een 38-jarige vrouw, kwamen allen uit Rotterdam. Mede dankzij een anonieme tip kwamen de agenten hen op het spoor.

Ga naar
09 mei 2023
Bron: Politie.nl

Aanhouding bedreiging in metro met vuurwapen in Rotterdam

De politie heeft op 9 mei een 35-jarige man uit Rotterdam aangehouden op verdenking van bedreiging met vuurwapen in de metro in oktober 2022. De politie kwam de verdachte op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem naar aanleiding van het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. De man had tijdens een ruzie in de metro iemand bedreigd met een vuurwapen door het op z’n hoofd te plaatsen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies