Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

07 april 2022 | Bron: Politie.nl

Illegaal laboratorium ontdekt in Leersum dankzij anonieme melding

In een schuur achter een woning in het Utrechtse Leersum heeft de politie op 6 april een illegaal laboratorium ontdekt. Dit gebeurde naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem. 

In het laboratorium was een variëteit aan gevaarlijke chemische stoffen opgeslagen. Enkele van deze stoffen waren zo gevaarlijk dat zij door de Explosieven Opruimingsdienst (EOD) ter ontploffing zijn gebracht. Daarnaast vond de politie ook nog enkele luchtdrukpistolen.

Tijdens de inval was het laboratorium in gebruik. Een 39-jarige man is aangehouden op verdenking van het produceren van drugs. 

12 april 2023
Bron: AD.nl Politie Utrecht Noord

Politie vindt hennepmaterialen in garagebox Utrecht dankzij M.-tip

De politie heeft hennepmaterialen in beslag genomen in een garagebox aan de Bombaydreef in Utrecht mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Dit betrof o.a. meerdere zakken potgrond, kabels en speciale lampen. De politie doet verder onderzoek naar de verdachte(n).

Ga naar
24 februari 2023
Bron: Politie.nl

Twee personen aangehouden in Utrecht vanwege drugshandel

De politie heeft op 24 februari twee verdachten aangehouden in een winkelpand aan de Columbuslaan wegens mogelijke betrokkenheid bij de handel in drugs. De politie kwam de locatie op het spoor dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem. Naast drugs zijn ook verboden medicijnen aangetroffen. Alles is in beslag genomen. 

Ga naar
11 november 2022
Bron: Duic.nl

Zeven drugsdealers aangehouden in Utrecht na tips via Meld Misdaad Anoniem

In de Utrechtse buurt Geuzenwijk heeft de politie op 10 november zeven personen aangehouden op de verdenking van het handelen in verdovende middelen. Dit gebeurde mede dankzij diverse tips via Meld Misdaad Anoniem. Na onderzoek bleek dat een familie vanuit een woning zich bezighield met drugshandel. In de woning werden tientallen voorverpakte zakjes met hennep, tachtig pakjes cocaïne en duizenden euro’s aan contant geld aangetroffen. Alles is in beslag genomen en de recherche gaat verder met het onderzoek.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies