Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

07 april 2022 | Bron: Politie.nl

Illegaal laboratorium ontdekt in Leersum dankzij anonieme melding

In een schuur achter een woning in het Utrechtse Leersum heeft de politie op 6 april een illegaal laboratorium ontdekt. Dit gebeurde naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem. 

In het laboratorium was een variëteit aan gevaarlijke chemische stoffen opgeslagen. Enkele van deze stoffen waren zo gevaarlijk dat zij door de Explosieven Opruimingsdienst (EOD) ter ontploffing zijn gebracht. Daarnaast vond de politie ook nog enkele luchtdrukpistolen.

Tijdens de inval was het laboratorium in gebruik. Een 39-jarige man is aangehouden op verdenking van het produceren van drugs. 

17 april 2024
Bron: dagbladutrecht.nl

Man uit Utrecht aangehouden voor drugshandel

Een 32-jarige man uit Utrecht is op 7 april aangehouden voor drugshandel. Bij de man werd een groot geldbedrag en een handelshoeveelheid drugs aangetroffen. Politieagenten zagen een auto rijden die werd herkend dankzij een anonieme tip. Bij een controle in Linschoten bleek de man een groot geldbedrag in zijn auto te hebben en er was sprake van verborgen ruimtes in het voertuig. Tijdens het fouilleren besloot de man te vluchten. Aan de Nieuwe Zandweg in Linschoten sprong de verdachte in een sloot, waarna hij werd aangehouden. Op de vluchtroute werden de drugsenveloppen met cocaïne gevonden.

Ga naar
12 april 2023
Bron: AD.nl Politie Utrecht Noord

Politie vindt hennepmaterialen in garagebox Utrecht dankzij M.-tip

De politie heeft hennepmaterialen in beslag genomen in een garagebox aan de Bombaydreef in Utrecht mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Dit betrof o.a. meerdere zakken potgrond, kabels en speciale lampen. De politie doet verder onderzoek naar de verdachte(n).

Ga naar
24 februari 2023
Bron: Politie.nl

Twee personen aangehouden in Utrecht vanwege drugshandel

De politie heeft op 24 februari twee verdachten aangehouden in een winkelpand aan de Columbuslaan in Utrecht wegens mogelijke betrokkenheid bij de handel in drugs. De politie kwam de locatie op het spoor dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem. Naast drugs zijn ook illegale medicijnen aangetroffen. Alles is in beslag genomen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies