Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

20 april 2022 | Bron: 1Limburg.nl

Aanhouding na aantreffen hennepkwekerij in Geleen

De politie heeft op 20 april een instap gedaan in een woning in een flatgebouw in Geleen. Dit gebeurde naar aanleiding van twee anonieme meldingen via Meld Misdaad Anoniem.

In de woning werd een hennepkwekerij aangetroffen met in totaal 227 hennepplanten. Daarnaast was er sprake van de diefstal van stroom. Er is één verdachte aangehouden.

02 november 2022
Bron: 1Limburg.nl

Grote hoeveelheid illegaal vuurwerk aangetroffen na melding via Meld Misdaad Anoniem

De politie heeft eind oktober in een bedrijfspand in Geleen een grote hoeveelheid illegaal vuurwerk aangetroffen mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. In totaal is honderd kilo illegaal vuurwerk aangetroffen. Dit is in beslag genomen en zal worden vernietigd. 

Ga naar
24 juni 2022
Bron: De Limburger

M.-tip leidt naar hennepkwekerij in Geleen

De politie heeft op 24 juni een hennepkwekerij aangetroffen in een woning in de Burgemeester Lemmensstraat in Geleen. Dit gebeurde naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem. De hennepkwekerij bestond uit 350 hennepplanten. Deze zijn samen met alle apparatuur vernietigd. Een 38-jarige bewoner van het pand is aangehouden. 

Ga naar
23 maart 2022
Bron: 1Limburg.nl

Honderden kilo’s hasj en hennep in beslag genomen in woning Geleen

De politie heeft naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem een grote hoeveelheid drugs en geld aangetroffen in een woning aan de Oleanderstraat in Geleen.Vanwege de anonieme tip deed de politie op 23 maart onderzoek naar de woning aan de Oleanderstraat. Daar vonden zij 377 kilo hasj, 19 kilo hennep en 120.000 euro aan contant geld. Alles is in beslag genomen en een 41-jarige man uit Geleen is aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies