Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

21 april 2022 | Bron: Politie.nl

Anonieme meldingen leiden naar aanhoudingen in groot ondermijningsonderzoek 

Op 20 en 21 april heeft de politie samen met veiligheidspartners invallen gedaan in diverse panden in Zeist, Vinkeveen, Soesterberg en Rotterdam. Dit gebeurde op basis van een groot onderzoek naar drugscriminaliteit, witwassen en illegaal gokken. De aanleiding van het onderzoek waren enkele anonieme meldingen over overlast en afwijkende bedrijvigheid. 

Tijdens de inval konden 12 personen worden aangehouden op verdenking van illegaal gokken. De twee hoofdverdachten worden echter ook verdacht van drugshandel, witwassen van fout geld en het organiseren en faciliteren van illegale gokbijeenkomsten. Tijdens de huiszoekingen bij deze verdachten werden vervolgens nog drugs, contant geld, vuurwapens en 13 auto’s in beslag genomen.

24 augustus 2023
Bron: 112 Rijnmond

Politie ontdekt hennepkwekerij in woning Rotterdam

De politie heeft op 24 augustus een hennepplantage aangetroffen in een woning aan het Santandererf in Rotterdam. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de locatie in beeld. In totaal zijn 150 hennepplanten geruimd en is een 37-jarige man aangehouden.

Ga naar
25 juli 2023
Bron: Politie.nl

Vier aanhoudingen drugspand Rotterdam

De politie heeft op 24 juli vier verdachten aangehouden in een woning aan de Botersloot wegens het aantreffen van drugs, gerelateerde goederen en een wapen. De verdachten, drie mannen van 36, 36 en 47 jaar en een 38-jarige vrouw, kwamen allen uit Rotterdam. Mede dankzij een anonieme tip kwamen de agenten hen op het spoor.

Ga naar
09 mei 2023
Bron: Politie.nl

Aanhouding bedreiging in metro met vuurwapen in Rotterdam

De politie heeft op 9 mei een 35-jarige man uit Rotterdam aangehouden op verdenking van bedreiging met vuurwapen in de metro in oktober 2022. De politie kwam de verdachte op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem naar aanleiding van het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. De man had tijdens een ruzie in de metro iemand bedreigd met een vuurwapen door het op z’n hoofd te plaatsen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies