Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

05 mei 2022 | Bron: Politie.nl

Aanhoudingen voor drugs en wapenbezit in Waalwijk

De politie heeft op 4 mei in een lopend onderzoek drie mannen aangehouden op verdenking van drugs- en wapenbezit. Dit gebeurde op de Madeliefstraat in Waalwijk, waar alle verdachten woonachtig waren. De aanleiding van het onderzoek was een anonieme melding. De wapens en drugs zijn in beslag genomen, onderzocht en vernietigd.

07 februari 2023
Bron: BN de Stem

Hennepkwekerij ontdekt in schuur Made

In het Noord-Brabantse dorp Made hebben agenten een hennepkwekerij ontdekt in een schuur nabij een woning aan de Zuideindsestraat. De politie stelde een onderzoek in naar de locatie mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. De hennepkwekerij was niet in werking, maar er was al meerdere keren geoogst. De spullen zijn geruimd en vernietigd. 

Ga naar
20 september 2022
Bron: Rechtspraak.nl

Eigenaar illegale erotische massagesalon moet woning in Waalwijk verlaten

Op 20 september heeft de rechtbank Zeeland-West-Brabant besloten dat de eigenaar van een illegale erotische massagesalon zijn woning in Waalwijk moet verlaten en terug moet geven aan de vastgoedbeheerder. In een langer lopend onderzoek en na tips via Meld Misdaad Anoniem kwamen de gemeente en de politie erachter dat in de woning een erotische massagesalon geëxploiteerd werd. Dit is in strijd met de huurovereenkomst en daarom moet de man zijn woning verlaten. 

Ga naar
12 januari 2022
Bron: Omroep Brabant

11 aanhoudingen in onderzoek drugshandel dankzij anonieme tips

De politie heeft 11 aanhoudingen verricht in een onderzoek naar de handel in verdovende middelen in Waalwijk en omstreken. Het onderzoek begon naar aanleiding van tips via Meld Misdaad Anoniem.Tijdens het onderzoek bleek dat een groep van negen personen zich bezighield met de drugshandel. Er werden 11 personen aangehouden waaronder twee kopers. Na de aanhoudingen is er op zeven plekken een huiszoeking gedaan. Hierbij vond de politie onder andere tientallen grammen cocaïne, een kleine hennepkwekerij en tienduizenden euro’s aan contant geld. De recherche gaat verder met het onderzoek. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies