Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

20 mei 2022 | Bron: Politie.nl

Anonieme tip leidt naar verdachte praktijken in woontoren Rotterdam

Op 17 mei heeft de politie in Rotterdam een inval gedaan in meerdere woningen in een woontoren aan het Marconiplein. Dit gebeurde naar aanleiding van een onderzoek naar verdachte praktijken die op deze locatie zou plaatsvinden. 

Een anonieme tip was de aanleiding voor het onderzoek .Tijdens de instap trof de politie in één van de woningen een groep van 20 personen aan die zich bezighielden met illegale gokpraktijken. Ook werd er een flink bedrag in contant geld aangetroffen. In een andere woning vond de politie honderden erectiepillen, vermoedelijk voor de handel. 

24 augustus 2023
Bron: 112 Rijnmond

Politie ontdekt hennepkwekerij in woning Rotterdam

De politie heeft op 24 augustus een hennepplantage aangetroffen in een woning aan het Santandererf in Rotterdam. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de locatie in beeld. In totaal zijn 150 hennepplanten geruimd en is een 37-jarige man aangehouden.

Ga naar
25 juli 2023
Bron: Politie.nl

Vier aanhoudingen drugspand Rotterdam

De politie heeft op 24 juli vier verdachten aangehouden in een woning aan de Botersloot wegens het aantreffen van drugs, gerelateerde goederen en een wapen. De verdachten, drie mannen van 36, 36 en 47 jaar en een 38-jarige vrouw, kwamen allen uit Rotterdam. Mede dankzij een anonieme tip kwamen de agenten hen op het spoor.

Ga naar
09 mei 2023
Bron: Politie.nl

Aanhouding bedreiging in metro met vuurwapen in Rotterdam

De politie heeft op 9 mei een 35-jarige man uit Rotterdam aangehouden op verdenking van bedreiging met vuurwapen in de metro in oktober 2022. De politie kwam de verdachte op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem naar aanleiding van het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. De man had tijdens een ruzie in de metro iemand bedreigd met een vuurwapen door het op z’n hoofd te plaatsen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies