Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

26 mei 2022 | Bron: BD.nl

Anonieme tip leidt tot grote hoeveelheid drugs in woning Dongen 

De politie heeft op 25 mei in het Brabantse Dongen een inval gedaan in een woning aan de Bolkensteeg. Hierbij zijn grote hoeveelheden drugs in beslag genomen en meerdere personen aangehouden. 

Naar aanleiding van de anonieme melding stelde de politie een onderzoek in en was al snel het vermoeden dat er in de woning overtredingen op de Opiumwet plaatsvonden. Hierdoor besloot de politie op 25 mei over te gaan tot een huiszoeking. Tijdens de huiszoeking waren drie personen in de woning aanwezig, een 25-jarige man en een 31-jarige man uit Oosterhout en een 26-jarige man uit Frankrijk. Zij probeerden nog te ontkomen maar konden buiten worden aangehouden. In de woning vond de politie 57 kilo hennep, 13 kilo hasj en een geldbedrag. Alles is in beslag genomen en vernietigd.

23 november 2022
Bron: BN de Stem

Twee aanhoudingen na anonieme tips over illegale prostitutie in Oosterhout

Op 23 november heeft de politie in alle vroegte een inval gedaan in een woning aan de Ranonkelstraat in Oosterhout. Daarbij zijn twee mannen aangehouden en werden er soft- en harddrugs, een boksbeugel, pepperspray en munitie gevonden. Deze zijn in beslag genomen. De politie kwam de woning op het spoor naar aanleiding van een langer lopend onderzoek en tips via Meld Misdaad Anoniem over illegale prostitutie. In de woning vonden de agenten daar ook aanwijzingen voor. Dat zal worden meegenomen in het onderzoek naar de twee verdachten. De gemeente Oosterhout heeft de woning direct voor de duur van drie maanden gesloten. 

Ga naar
30 april 2022
Bron: AD.nl

Anonieme tips leidden naar drugs, vuurwapen en munitie in woning Oosterhout 

Na anonieme tips is de politie een onderzoek gestart naar een woning aan de Johannieterstraat in Oosterhout. In de woning troffen zij op 30 april 1.000 amfetaminepillen, cocaïne en hennep aan. Daarnaast werden een vuurwapen en meerdere patronen gevonden. Naast de bewoonster is een 24-jarige man aangehouden. Hij kwam tijdens de doorzoeking van de woning de tuin ingelopen en kon zich niet legitimeren. Daarnaast was hij ook in het bezit van harddrugs.   

Ga naar
05 april 2022
Bron: BD.nl

Honderden hennepplanten aangetroffen in woning Dongen na anonieme tip

De politie heeft op 5 april een hennepkwekerij aangetroffen in een woning in Dongen. De hennepkwekerij bestond uit 293 planten en was klaar om geoogst te worden. Daarnaast werd er ook illegaal stroom afgetapt om de hennepkwekerij te voorzien van verwarming en verlichting. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies