Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

09 juni 2022 | Bron: Noord-Hollands Dagblad

Anonieme tip leidt tot aanhoudingen en sluiting drugspand in Purmerend

Naar aanleiding van een melding via Meld Misdaad Anoniem is een woning aan de Pampusstraat in Purmerend gesloten voor de duur van zes maanden wegens drugshandel vanuit de woning.

Dankzij het onderzoek van de politie werden meerdere klanten van de dealer aangehouden. Zij waren tijdens het verlaten van de woning allemaal in het bezit van verdovende middelen. Hierop besloot de politie over te gaan tot een huiszoeking. In de woning vond de politie een handelshoeveelheid hennep en cocaïne. Hierop volgende besloot de burgemeester van Purmerend bestuursrechtelijk op te treden en de woning voor zes maanden te sluiten vanwege de nodige overlast en veiligheidsrisico’s in de buurt. 

26 april 2023
Bron: Politie.nl

Politie arresteert drugsdealer in Purmerend

De politie heeft op 12 april een drugsdealer in Purmerend aangehouden. Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem waren agenten een onderzoek gestart naar de vermeende dealer. Hieruit bleek voldoende informatie naar voren te zijn gekomen voor een aanhouding.

Ga naar
21 maart 2023
Bron: Purmerend.nl

Hennepkwekerij opgerold in woning Purmerend

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie op 26 januari een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de Speenkruid in Purmerend. Op de eerste verdieping stonden 166 hennepplanten en op de zolder bevond zich een kweektent met 47 hennepplanten. Daarnaast werden 2.750 gram gedroogde henneptoppen en 400 gram hennepgruis aangetroffen. Ook was er sprake van diefstal van stroom. De woning is op 21 maart voor zes maanden gesloten door de burgemeester. 

Ga naar
13 december 2022
Bron: Noordhollandsdagblad.nl

Hennepkwekerij ontdekt in kruipruimte Purmerend mede dankzij anonieme tips

Op 11 december heeft de politie aan de Dijckscampenlaan in Purmerend een hennepkwekerij aangetroffen. Deze was in de kruipruimte van een woning gebouwd. Doordat de kruipruimte was uitgegraven ontstond er een ruimte van 25 vierkante meter. Hier stond een hennepkwekerij van 184 hennepplanten. Daarnaast was er sprake van diefstal van stroom en water. Dit zorgde voor een gevaarlijke situatie voor de omgeving. De politie kwam de kwekerij op het spoor dankzij eigen onderzoek en meldingen via Meld Misdaad Anoniem. De burgemeester heeft de woning voor drie maanden gesloten. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies