Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

16 juni 2022 | Bron: hartvannederland.nl

Anonieme meldingen leiden naar enorme hoeveelheid geld, drugs en een wapen

Op 14 juni heeft de politie meerdere invallen gedaan in woningen in Hilversum, Bussum en Lopikerkapel in een onderzoek naar de handel in drugs. Hierbij zijn een enorme hoeveelheid geld, drugs en een wapen in beslag genomen. 

Mede dankzij meldingen via Meld Misdaad Anoniem én eigen onderzoek kwam de politie de mogelijke drugsdealer op het spoor. In verdiepend onderzoek bleek uit cryptoberichten dat de man zich inderdaad met de handel in verdovende middelen bezighield.

Tijdens de invallen zijn er enorme geldbedrag in beslag genomen. In totaal ging het om 1,4 miljoen euro in cash en 134.500 euro in cryptovaluta. Daarnaast heeft de politie ook handelshoeveelheden drugs, een stroomstootwapen, twee auto’s en twee dure horloges in beslag genomen. De 24-jarige verdachte uit Bussum is aangehouden.  

19 juni 2024
Bron: Jeugdagenten Hilversum en Wijdemeren (IG)

Hennepkwekerij aangetroffen in garagebox Hilversum

Tijdens een controle op 19 juni heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een garagebox in Hilversum mede dankzij anonieme tips via Meld Misdaad Anoniem. De kwekerij bevond zich in een afgesloten ruimte achterin de garagebox en is direct ontmanteld. 

Ga naar
08 juni 2024
Bron: Gooisemerennieuws.nl

Man aangehouden in restaurant Hilversum vanwege drugshandel

De politie heeft op 7 juni een doorzoeking gedaan bij restaurant Casa di Georgio op de Larenseweg in Hilversum. De aanleiding waren meerdere meldingen, waaronder via M., over mogelijke drugshandel en illegaal gokken. Een persoon is aangehouden op verdenking van handel in harddrugs.De politie startte een onderzoek naar het pand, nadat (anonieme) informatie binnenkwam over onverklaarbare activiteiten en bijzondere openingstijden. Uit het onderzoek kwamen sterke aanwijzingen naar voren dat er vanuit het pand gehandeld zou worden in verdovende middelen en dat er sprake was van illegale gokactiviteiten. Een 37-jarige medewerker is aangehouden op verdenking van handel in harddrugs. Bij een andere medewerker werd een mes aangetroffen, hij ontving een proces-verbaal. Illegaal gokkenDe politie constateerde dat er door meer dan tien personen illegaal werd gegokt. Zij zijn allen verhoord. De politie nam hierbij duizenden euro's in beslag.

Ga naar
07 juni 2024
Bron: crime-nieuws.nl

M.-tip leidt naar drugsdealer in Bussum

Bij een gerichte politieactie in Bussum is op 5 juni een 19-jarige man uit Hilversum aangehouden op verdenking van het dealen van softdrugs aan minderjarigen. De aanhouding vond plaats na meerdere anonieme tips. Dankzij de tips kon de politie gericht actie ondernemen op de locatie waar de vermoedelijke dealer actief was.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies