Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

20 juni 2022 | Bron: Politie.nl RTV Utrecht

Verborgen hennepkwekerij in appartementencomplex Woerden

Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem en eigen onderzoek heeft de politie op 19 juni in een appartementencomplex aan de Wilhelminaweg een hennepkwekerij aangetroffen. De hennepkwekerij was verborgen in de kelder en bestond uit ongeveer 350 hennepplanten.

27 juli 2022
Bron: Woerden.nl

Burgemeester sluit berging in Woerden na hennepvangst

De burgemeester van Woerden heeft een woning aan de Wilhelminaweg voor zes maanden gesloten wegens het aantreffen van een hennepkwekerij in juni jl. De politie heeft toentertijd ruim 350 hennepplanten in beslag genomen en vernietigd.

Ga naar
11 december 2021
Bron: AD.nl

Hennepkwekerij ontdekt in Woerden na M-tips

Naar aanleiding van anonieme meldingen heeft de politie op 10 december in een woning aan de Hoge Rijndijk in Woerden een hennepkwekerij met tientallen hennepplanten aangetroffen. Alle planten en benodigdheden zijn in beslag genomen en inmiddels vernietigd. Het onderzoek is nog in volle gang en aanhoudingen worden niet uitgesloten. 

Ga naar
20 oktober 2020
Bron: RPL Woerden

Drugsdealer Woerden gearresteerd dankzij anonieme tip

De politie in Woerden heeft een drugsdealer aangehouden op de Rembrandtlaan. In zijn auto troffen agenten meerdere telefoons, contact geld en een grote hoeveelheid drugs aan. Dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de verdachte op het spoor.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures