Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

23 juni 2022 | Bron: 112hardenberg.nu

Politie arresteert drugsdealer in Hardenberg na anonieme tip

De politie heeft naar aanleiding van een anonieme tip onderzoek gedaan naar een drugdealer uit Hardenberg. Dat resulteerde in de aanhouding van een 43-jarige man uit Hardenberg op 23 juni. De politie trof handelshoeveelheden drugs aan waaronder speed, GHB en XTC-pillen. 

16 december 2022
Bron: De Stentor

Wapens, drugs en vuurwerk aangetroffen in woning Hardenberg na tips Meld Misdaad Anoniem

De politie in Hardenberg heeft op 16 december in een woning in het Overijsselse Hardenberg wapens, hard- en softdrugs en vuurwerk aangetroffen. Dit gebeurde na eigen onderzoek en meldingen via Meld Misdaad Anoniem. De bewoner en een bezoeker zijn aangehouden. 

Ga naar
31 januari 2022
Bron: 112hardenberg.nl

Hennepkwekerij ontmanteld in Hardenberg na anonieme tip

De politie in Hardenberg heeft op 31 januari een hennepkwekerij ontmanteld in een woning in de wijk Baalder. De hennepkwekerij bestond uit 129 planten en is dankzij een anonieme tip ontdekt. De recherche is nog bezig met het onderzoek. 

Ga naar
18 juni 2021
Bron: Rechtspraak.nl

Drugsdealer veroordeeld tot 10 maanden celstraf

De rechtbank van Overijssel heeft een 23-jarige man veroordeeld tot een gevangenisstraf van 10 maanden, waarvan vier voorwaardelijks, wegens de handel in verdovende middelen. Dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kreeg de politie de verdachte in beeld. Bij de doorzoeking van zijn woning in Hardenberg werden harddrugs zoals cocaïne, MDMA, 2 C-B en kogelpatronen aangetroffen.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies