Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

25 juni 2022 | Bron: Zwolle.nieuws.nl / De Stentor

Drugs, wapen en geld aangetroffen in woning Zwolle na anonieme tip

In de wijk Holtenbroek in Zwolle heeft de politie een inval gedaan in een woning aan de Rossinistraat wegens drugshandel. De burgemeester van Zwolle heeft de woning voor de duur van drie maanden gesloten.  Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem en eigen vooronderzoek door de politie kwam de locatie in beeld. 

In de woning vonden de agenten een flinke hoeveelheid softdrugs, een geladen revolver met munitie en duizenden euro’s aan contant geld. Daarnaast zijn vijf telefoons in beslag genomen. Een 23-jarige verdachte is aangehouden. 

22 augustus 2016
Bron: De Stentor RTV Oost

Boetes voor illegaal gokken in café Zwolle

Op 21 augustus heeft de rechtbank in Zwolle een voormalig café-eigenaar veroordeeld tot een geldboete van 2.000 euro voor het organiseren van een illegaal pokertoernooi. Vier deelnemers aan het toernooi kregen een deels voorwaardelijke geldboete van 500 euro per persoon.Op 6 augustus vorig jaar constateerde de politie de illegale gokpraktijken in het café aan het Gasthuisplein. Ze hadden onder andere informatie via Meld Misdaad Anoniem ontvangen. De gemeente Zwolle sloot de horecagelegenheid daarop direct. De straf is conform de eis van de officier van justitie. Volgens hem is de boete fors, maar gaat het ook om praktijken waar veel geld mee wordt witgewassen.

Ga naar
19 februari 2015
Bron: De Stentor / Politie

Celstraf voor stel vanwege ernstige mishandeling fietsenstalling station Zwolle

Een stel uit Zwolle is veroordeeld tot een gevangenisstraf, een werkstraf en een schadevergoeding vanwege een ernstige mishandeling in een fietsenstalling bij het station van Zwolle. In november vorig jaar werd een 18-jarige jongen uit ’t Harde door de 30-jarige vrouw en 27-jarige man in elkaar geslagen en geschopt.Het programma Onder de Loep van RTV Oost toonde beelden van de mishandeling. Dankzij tips bij de politie en Meld Misdaad Anoniem konden de twee kort daarna worden aangehouden.De politierechter veroordeelde het stel tijdens een snelrechtzitting. Beide kregen ze acht weken gevangenisstraf, waarvan twee voorwaardelijk. Verder kregen ze tachtig uur werkstraf en moeten ze het slachtoffer een schadevergoeding betalen.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures