Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

04 juli 2022 | Bron: Rechtspraak.nl

Voorwaardelijke celstraf en taakstraf voor bezit grote hoeveelheid wapens 

De rechtbank in Groningen heeft een 57-jarige man uit Stadskanaal veroordeeld voor het in bezit hebben van een grote hoeveelheid (vuur)wapens en munitie. De man krijgt een voorwaardelijke celstraf van 360 dagen en een taakstraf van 240 uur. 

De politie kwam de man op het spoor toen er op 12 juni een tip bij Meld Misdaad Anoniem binnenkwam. Na onderzoek trof de politie op 13 juni in de woning van de man diverse pistolen, revolvers, geweren, munitie, pepperspray, een stroomstootwapen en een oefengranaat aan. Ook werden er vermoedelijk verdovende middelen aangetroffen. Hier is de man echter van vrijgesproken. 

15 september 2023
Bron: 112groningen.nl

Drugsdealer in Groningen aangehouden dankzij anonieme tip

De politie heeft op 14 augustus een man gearresteerd wegens drugsdealen in de stad. Een anonieme tip was aanleiding voor een onderzoek. In zijn woning werd geld en drugs aangetroffen. Alles is in beslag genomen.

Ga naar
09 augustus 2023
Bron: RTVNoord

Hennepkwekerij aangetroffen in Stadskanaal

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie een hennepkwekerij aangetroffen in een woning in de Vogelwijk en de Borgen in Stadskanaal. De kwekerij is geruimd en de bewoner is aangehouden.

Ga naar
29 juni 2023
Bron: Pol_TCGroningen (Twitter)

Politie arresteert drugsdealer in Groningen

Naar aanleiding van anonieme tips en onderzoek heeft de politie op 29 juni een 34-jarige man aangehouden op verdenking van drugsdealen vanuit z’n woning in het centrum van Groningen. Daarnaast is beslag gelegd op harddrugs, mobiele telefoons, contant bedrag van €10.000 en een voertuig.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures