Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

25 juli 2022 | Bron: AD.nl

Politie neemt softdrugs in beslag bij inval woning Groningen

De politie Groningen heeft op 25 juni een huiszoeking gedaan in een pand aan de Joachim Althinghstraat mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Het betrof een voorraadlocatie vanwaar de drugs naar de coffeeshops werd gebracht. De bewoner en vervoerder zijn aangehouden en de drugs vernietigd. 

22 november 2023
Bron: Politie Groningen Centrum

Anonieme tip leidt naar hard- en softdrugs in Groningen

De politie Groningen Centrum heeft op 22 november naar aanleiding van een anonieme tip een doorzoeking gedaan in een woning. Tijdens de doorzoeking werden er vermoedelijk hard- en softdrugs gevonden. Vanwege het aantreffen van de verdovende middelen in een kluis werd een 21-jarige man op heterdaad aangehouden. Naast de drugs werden er ook nog weegschalen, contant geld en een aansteker in de vorm van een vuurwapen aangetroffen. Alle goederen zijn in beslag genomen.

Ga naar
20 november 2023
Bron: Westerwolde actueel

Vier drugsdealers opgepakt in centrum Groningen

De politie heeft op 20 november in het centrum van Groningen vier drugsdealers opgepakt. De acties vonden plaats nadat er meerdere meldingen van drugshandel waren binnengekomen bij Meld Misdaad Anoniem. De vier personen zijn op heterdaad aangehouden.Bij de verdachten werden handelsvoorraden hard- en softdrugs aangetroffen. Daarnaast heeft de politie contant geld, een vervoersmiddel en meerdere telefoons in beslag genomen.De vier mannen (van 20, 21, 32 en 39 jaar oud) worden verdacht van handel in harddrugs en voorbereidingshandelingen daartoe. Ze zijn inmiddels in vrijheid gesteld, maar blijven verdachte in het onderzoek.

Ga naar
18 november 2023
Bron: Politie Groningen Centrum

Hennepkwekerij aangetroffen in woning Groningen

Dankzij een M.-tip heeft de Politie Eenheid Groningen Centrum op 18 november een hennepkwekerij aangetroffen in een woning. In een flat werden de drugs gevonden op de slaapkamer van de bewoner. De hennepkwekerij is ontruimd en de bewoner is aangehouden. Er volgt nog een verhoor. Naast de aanhouding volgt er nog een aangifte namens Enexis voor het illegaal verkrijgen van stroom.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies