Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

28 juli 2022 | Bron: Westlanders.nu

Rechter heropent onderzoek naar steekincident in Maasdijk

De rechtbank in Rotterdam besloot op 28 juni een onderzoek naar een steekincident mei 2021 te heropenen wegens een incompleet onderzoek. Zij willen meer informatie over tijdspad in het onderzoek, aangezien het huidige dossier onvoldoende duidelijkheid verschaft. 

Vorig jaar mei vond er een verkeersruzie plaats op de Maasdijk waarbij een 54-jarig slachtoffer uit Maassluis in zijn gezicht werd gestoken met een mes. De politie startte een onderzoek en ontving ook een anonieme tip via Meld Misdaad Anoniem met informatie over het kenteken van de auto van de verdachte. De tip onderbouwde het onderzoek, waardoor de politie uiteindelijk overging tot een aanhouding. Het OM eiste bij de eerste zitting een gevangenisstraf van 18 maanden, waarvan 6 maanden voorwaardelijk, met een proeftijd van 2 jaar. Wanneer de zaak weer voor de rechter verschijnt, is nog onduidelijk.

24 augustus 2023
Bron: 112 Rijnmond

Politie ontdekt hennepkwekerij in woning Rotterdam

De politie heeft op 24 augustus een hennepplantage aangetroffen in een woning aan het Santandererf in Rotterdam. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de locatie in beeld. In totaal zijn 150 hennepplanten geruimd en is een 37-jarige man aangehouden.

Ga naar
25 juli 2023
Bron: Politie.nl

Vier aanhoudingen drugspand Rotterdam

De politie heeft op 24 juli vier verdachten aangehouden in een woning aan de Botersloot wegens het aantreffen van drugs, gerelateerde goederen en een wapen. De verdachten, drie mannen van 36, 36 en 47 jaar en een 38-jarige vrouw, kwamen allen uit Rotterdam. Mede dankzij een anonieme tip kwamen de agenten hen op het spoor.

Ga naar
09 mei 2023
Bron: Politie.nl

Aanhouding bedreiging in metro met vuurwapen in Rotterdam

De politie heeft op 9 mei een 35-jarige man uit Rotterdam aangehouden op verdenking van bedreiging met vuurwapen in de metro in oktober 2022. De politie kwam de verdachte op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem naar aanleiding van het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. De man had tijdens een ruzie in de metro iemand bedreigd met een vuurwapen door het op z’n hoofd te plaatsen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies