Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

02 augustus 2022 | Bron: Omroep West

Anonieme melding leidt naar hennepkwekerij in Woning Nieuwerkerk

De politie in Nieuwerkerk aan den IJssel heeft een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de Vlist mede dankzij een melding via Meld Misdaad Anoniem. Er was ook sprake van een gevaarlijke situatie door mogelijk brandgevaar vanwege geknutsel met elektriciteit en een hoge concentratie koolmonoxide. Twee personen zijn aangehouden. De burgemeester van de gemeente Zuidplas heeft de woning voor de duur van drie maanden gesloten. 

17 december 2022
Bron: Team Veiligheid Zuidplas (Instagram)

Hennepkwekerij aangetroffen in Nieuwerkerk na M.-tips

Naar aanleiding van meldingen via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie op 17 december een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan het Bizetpad in Nieuwerkerk aan den IJssel. De hennepkwekerij bestond uit 400 hennepplanten. 

Ga naar
25 oktober 2022
Bron: Team Veiligheid Zuidplas (Instagram)

Bedrijfspand in Nieuwerkerk gesloten na anonieme tip over drugslab

De Burgemeester van Nieuwerkerk aan den IJssel heeft op 25 oktober besloten een bedrijfspand aan de Albert van ’t Hartweg voor de duur van 12 maanden te sluiten. In het pand was namelijk een volledig functionerend drugslab aangetroffen. Het drugslab was groot van omvang en ingericht als cocaïnewasserij. Met een chemisch proces werd verstopte cocaïne uit cacao gehaald. Door de aanwezigheid van grote hoeveelheden onveilig opgeslagen chemicaliën vormde het drugslab een groot gevaar voor de omgeving. Naast de vondst van harddrugs werden ook goederen voor heimelijke drugstransporten, cocaïnepersen en zakken met hennep aangetroffen. Mede vanwege de grote risico’s voor de omgeving heeft de burgemeester het pand voor 12 maanden gesloten. 

Ga naar
11 mei 2022
Bron: Gouweijsselnieuws.nl

Aanhoudingen na vondst hennepkwekerij in Nieuwerkerk aan den IJssel

Op woensdag 11 mei heeft de politie in de wijk Esse Hoog in Nieuwerkerk aan den IJssel een hennepkwekerij opgerold. Dit gebeurde na een tip via Meld Misdaad Anoniem. In de woning bleek dat er geknutseld was met gas, elektriciteit en water. Dit leverde een gevaarlijke situatie op. Er zijn twee personen in de woning aangehouden. Inmiddels is de hennepkwekerij ontmanteld. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies