Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

04 augustus 2022 | Bron: RTV Noord

Werk- en voorwaardelijke celstraffen geëist tegen vader en zoon vanwege hennepkwekerij Marum

In de rechtbank van Groningen hoorden de vader en de zoon hoge taakstraffen en voorwaardelijke celstraffen tegen zich eisen. De aanleiding hiervan was een hennepkwekerij in de garage van een woning aan de Larikslaan in Marum. 

Mede dankzij anonieme meldingen over een zoemend geluid en een sterke hennepgeur én eigen onderzoek door de politie en netbeheerder, werd de hennepkwekerij ontdekt. Deze bestond uit 145 hennepplanten en ruim één kilo aan gedroogde henneptoppen. Daarnaast werd de stroom buiten de meter om afgetapt. Het Openbaar Ministerie (OM) schat dat de vader voor 260.000 euro aan de hennepkwekerij heeft verdiend. De rechter doet binnenkort uitspraak in de zaak. 

22 november 2023
Bron: Politie Groningen Centrum

Anonieme tip leidt naar hard- en softdrugs in Groningen

De politie Groningen Centrum heeft op 22 november naar aanleiding van een anonieme tip een doorzoeking gedaan in een woning. Vanwege het aantreffen van verdovende middelen in een kluis werd een 21-jarige man op heterdaad aangehouden. Naast de drugs werden er ook nog weegschalen, contant geld en een aansteker in de vorm van een vuurwapen aangetroffen. Alle goederen zijn in beslag genomen.

Ga naar
20 november 2023
Bron: Westerwolde actueel

Vier drugsdealers opgepakt in centrum Groningen

De politie heeft op 20 november in het centrum van Groningen vier drugsdealers opgepakt. De acties vonden plaats nadat er meerdere meldingen van drugshandel waren binnengekomen bij Meld Misdaad Anoniem. De vier personen zijn op heterdaad aangehouden.Bij de verdachten werden handelsvoorraden hard- en softdrugs aangetroffen. Daarnaast heeft de politie contant geld, een vervoersmiddel en meerdere telefoons in beslag genomen.De vier mannen (van 20, 21, 32 en 39 jaar oud) worden verdacht van handel in harddrugs en voorbereidingshandelingen daartoe. Ze zijn inmiddels in vrijheid gesteld, maar blijven verdachte in het onderzoek.

Ga naar
18 november 2023
Bron: Politie Groningen Centrum

Hennepkwekerij aangetroffen in woning Groningen

Dankzij een M.-tip heeft de politie op 18 november een hennepkwekerij aangetroffen in een woning. In een flat werden de drugs gevonden op de slaapkamer van de bewoner. De hennepkwekerij is ontruimd en de bewoner is aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies