Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

30 augustus 2022 | Bron: Zaanstad.nl

Drugspand in Zaandam gesloten na anonieme melding

De burgemeester van Zaandam heeft een woning aan de Ringweg gesloten voor zes maanden wegens een hennepvondst. De politie en de gemeente kwamen de hennepkwekerij op het spoor mede dankzij een melding via Meld Misdaad Anoniem. In de woning waren 450 hennepplanten aanwezig, verdeeld over twee kweekruimten en een kweektent. Daarnaast bleek er sprake van diefstal van stroom.

23 november 2022
Bron: Politie Basisteam Zaanstreek (Facebook)

Enorm geldbedrag en vuurwapen aangetroffen in Zaandam na tip Meld Misdaad Anoniem

De politie in Zaandam heeft op 23 november een vuurwapen aangetroffen in een woning. Daarnaast werd ook een boodschappentas vol met geld gevonden. In totaal bedroeg dit meer dan 100.000 euro. 

Ga naar
19 oktober 2021
Bron: Zaanstad.nl

Gemeente Zaanstad sluit pand wegens aantreffen hennepkwekerij

De gemeente Zaanstad heeft op 18 oktober een pand aan de Koekoeksbloemweg in Zaandam gesloten voor de duur van drie maanden wegens het aantreffen van een hennepkwekerij. Naar aanleiding van anonieme tips besloot de politie een onderzoek in te stellen naar de woning. Daar troffen zij een reeds gerooide hennepkwekerij aan. Daarnaast zijn er veel hennep gerelateerde goederen aangetroffen, zoals: koolstoffilters, assimilatielampen, afzuigers, opticlimate, groeimiddelen en knipbenodigheden. Het onderzoek is nog gaande en aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Ga naar
27 oktober 2020
Bron: Noordhollands Dagblad

Anonieme meldingen ontmaskeren hennepkwekerij in Zaandam

De politie heeft in een woning aan de Schokkerlaan in Zaandam een hennepkwekerij ontmanteld. Dankzij meldingen via Meld Misdaad Anoniem, netwerkbeheerder Liander en een warmtecamera vanuit de politiehelikopter kwam de woning in beeld. Agenten troffen een gerooide hennepkwekerij aan, waar in totaal 771 hennepplantenbakken met afgeknipte hennepstronken stonden. Daarnaast werden ook veel goederen zoals lampen, knipscharen en koolstoffilters aangetroffen. Alles is in beslag genomen en de woning is voor zes maanden gesloten. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies