Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

14 september 2022 | Bron: Nederweert24.nl

Drugslab in Ospel ontdekt dankzij anonieme tip

In de nacht van 12 op 13 september heeft de Dienst Speciale Interventies (DSI) van de politie een inval gedaan in een pand aan de Witteplakdijk in Ospel. Hierbij werd een drugslab aangetroffen. 

Naar aanleiding van een melding via Meld Misdaad Anoniem is de politie een onderzoek gestart naar het pand. Hierop is de politie het pand binnengetreden en stuitten zij op een drugslab dat was ingericht als cocaïnewasserij. Tijdens de inval zijn zes Colombiaanse personen aangehouden in de leeftijd van 27 tot 57 jaar oud. De politie heeft inmiddels het lab ontmanteld en verder onderzoek zal uitwijzen hoeveel drugs er lag opgeslagen.  

21 juli 2016
Bron: Nederweert24.nl

Drugslab verstopt in zeecontainers in Ospel (+video)

De politie trof op 20 juli een drugslab aan in Ospel na een tip via Meld Misdaad Anoniem. Het laboratorium zat verstopt in zeecontainers op een perceel aan de Broenenhoup. Een 58-jarige man en een 59-jarige vrouw uit Ospel zijn aangehouden. Onderzoek van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) wees uit dat het lab werd gebruikt voor de productie van de synthetische drugs  speed. Het lab is inmiddels opgeruimd.

Ga naar
25 mei 2016
Bron: Politie.nl

Hennepkwekerij in kelder Ospeldijk

De politie heeft op 25 mei na een M.-tip een hennepkwekerij gevonden in Ospeldijk. In de kelder van een woning aan de Moostdijk stonden ongeveer duizend planten, verdeeld over meerdere ruimtes. De geschatte waarde van de planten is zo’n 82.000 euro. De bewoonster is aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies