Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

22 september 2022 | Bron: Politie.nl

Drugs en gestolen goederen in woning Utrecht ontdekt

De politie heeft op 21 september in een woning in de Utrechtse wijk Ondiep een inval gedaan na eigen onderzoek en een melding via Meld Misdaad Anoniem. In de woning vonden de agenten grote hoeveelheden softdrugs en diverse gestolen goederen. 

Naar aanleiding van de anonieme tip deed de politie onderzoek naar de woning. Daar zagen zij diverse personen met volle tassen de woning ingaan om vervolgens met lege tassen naar buiten te komen. Drie mannen zijn hierop aangehouden en na verhoor worden zij verdacht van winkeldiefstal. Dit gaf genoeg reden om over te gaan tot huiszoeking. De woning was volledig ingericht als buurtsuper en daar vonden de agenten aanzienlijke hoeveelheden softdrugs en voor tienduizenden euro’s aan gestolen goederen. Dit alles is in beslag genomen. Binnen konden de agenten nog twee mannen en een vrouw aanhouden. De recherche gaat verder met het onderzoek. 

17 april 2024
Bron: dagbladutrecht.nl

Man uit Utrecht aangehouden voor drugshandel

Een 32-jarige man uit Utrecht is op 7 april aangehouden voor drugshandel. Bij de man werd een groot geldbedrag en een handelshoeveelheid drugs aangetroffen. Politieagenten zagen een auto rijden die werd herkend dankzij een anonieme tip. Bij een controle in Linschoten bleek de man een groot geldbedrag in zijn auto te hebben en er was sprake van verborgen ruimtes in het voertuig. Tijdens het fouilleren besloot de man te vluchten. Aan de Nieuwe Zandweg in Linschoten sprong de verdachte in een sloot, waarna hij werd aangehouden. Op de vluchtroute werden de drugsenveloppen met cocaïne gevonden.

Ga naar
12 april 2023
Bron: AD.nl Politie Utrecht Noord

Politie vindt hennepmaterialen in garagebox Utrecht dankzij M.-tip

De politie heeft hennepmaterialen in beslag genomen in een garagebox aan de Bombaydreef in Utrecht mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Dit betrof o.a. meerdere zakken potgrond, kabels en speciale lampen. De politie doet verder onderzoek naar de verdachte(n).

Ga naar
24 februari 2023
Bron: Politie.nl

Twee personen aangehouden in Utrecht vanwege drugshandel

De politie heeft op 24 februari twee verdachten aangehouden in een winkelpand aan de Columbuslaan in Utrecht wegens mogelijke betrokkenheid bij de handel in drugs. De politie kwam de locatie op het spoor dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem. Naast drugs zijn ook illegale medicijnen aangetroffen. Alles is in beslag genomen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies