Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

04 oktober 2022 | Bron: Wijkagent Gorinchem-Oost (Instagram) / AD.nl

Handelaar lachgas in Gorinchem opgepakt mede dankzij anonieme tips

De politie Gorinchem heeft begin september een lachgashandelaar opgepakt mede dankzij meldingen via Meld Misdaad Anoniem. De man had tien flessen lachgas achter in zijn auto liggen zonder het in acht nemen van de veiligheidsvoorschriften. Het vervoer van lachgas is niet verboden mits het aantal flessen niet meer dan twee kilo weegt. De man ging hier ruim overheen aangezien de flessen die hij bij zich had twee kilo per stuk wogen. Hij heeft een boete gekregen die waarschijnlijk rond de 1.000 euro gaat kosten. 

07 januari 2022
Bron: De Stad Gorinchem.nl

Hennep aangetroffen ter waarde van 24.000 euro in Gorinchem na anonieme tip

Op 7 januari heeft de politie naar aanleiding van een anonieme tip een hennepkwekerij aangetroffen in een woning in Gorinchem.De woning in de wijk Haarwijk was volledig ingericht als hennepkwekerij en bestond uit 207 potten met de restanten van hennepplanten. Daarnaast vond de politie op een droognet 6 kilo henneptoppen met een marktwaarde van 24.000 euro. Alles is in beslag genomen en de burgemeester heeft de woning voor de duur van drie maanden gesloten.

Ga naar
16 oktober 2021
Bron: BN de Stem

Woning Gorinchem gesloten wegens drugsvondst en illegale prostitutie

De burgemeester heeft een woning aan de Twijnderstraat in Gorinchem op 15 oktober voor tenminste twee weken gesloten. In het huis werden bij een controle een ‘handelshoeveelheid’ verdovende middelen gevonden. Ook werd de woning gebruikt als seksinrichting zonder dat daar een vergunning voor verleend was. Er waren twee sekswerkers werkzaam vanuit de woning. De politie en de gemeente kwamen de misstanden in de woning op het spoor dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem. “Samen met de politie, het OM, onze partners en de inwoners werken we aan een veilig Gorinchem. De handel in verdovende middelen en onvergunde prostitutie ondermijnen de veiligheid en leefbaarheid van onze stad en zorgen voor overlast.”, aldus de burgemeester.

Ga naar
20 februari 2021
Bron: BNdeStem.nl

Vondst vuurwapens, harddrugs en geld in woning Gorinchem

Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem vond de politie een vuurwapen, munitie, een kleine hoeveelheid harddrugs en enkele duizenden euro’s aan bankbiljetten in een woning aan het Schrijverslaantje in Gorinchem. Een 35-jarige man en een 34-jarige vrouw zijn aangehouden. De woning is op last van burgemeester voor twee weken gesloten, met mogelijkheid tot verlenging.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies