Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

09 oktober 2022 | Bron: NOS.nl

Honderd kilo vuurwerk in woning Werkendam aangetroffen

Naar aanleiding van een anonieme tip heeft de politie op 8 oktober in een woonhuis in Werkendam een grote hoeveelheid vuurwerk aangetroffen. In totaal vonden de agenten ruim honderd kilo vuurwerk, waarvan het overgrote gedeelte in de zwaarste categorie viel. In het huis woonde een gezin met kleine kinderen. De dozen vuurwerk stonden in de woon- en slaapkamer opgestapeld. Volgens de politie leverde het vuurwerk direct gevaar op voor zowel henzelf als de omgeving. Het vuurwerk is in beslag genomen en vernietigd. De bewoners kunnen een forse boete tegemoet zien.

15 november 2020
Bron: BN de Stem

Politie vindt harddrugs en illegaal vuurwerk in Werkendam dankzij M.-tip

De politie heeft een 46-jarige Werkendammer aangehouden wegens het aantreffen van harddrugs, honderden cobra’s en ander zwaar vuurwerk in zijn huis. Dankzij een anonieme melding via M. kwam de politie de man op het spoor. Alles in beslag genomen en wordt vernietigd.

Ga naar
08 oktober 2020
Bron: NOS.nl / Politie.nl

Hennepkwekerij in binnenvaartschip ontdekt dankzij M.-tip

De politie heeft op 8 oktober een grote, professionele hennepkwekerij ontdekt in het ruim van een binnenvaartschip in de haven van Werkendam. Dankzij een tip via Meld Misdaad kwam de politie de bijzondere locatie op het spoor. In het ruim troffen agenten ruim 2.000 hennepplanten aan. Vanwege de onveilige situatie en de brandveiligheid gingen de hulpdiensten voorzichtig te werk tijdens de ontmanteling. Een 30-jarige man uit Woudrichem is aangehouden en het schip is in beslag genomen.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies