Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

24 oktober 2022 | Bron: AD.nl

Anonieme tip leidt tot ontmaskering drugslab in Lopik

De politie heeft op 18 oktober een drugsloods ontdekt in het Utrechtse Lopik. Naar aanleiding van een anonieme melding en eigen onderzoek kwamen de agenten de loods op een bedrijventerrein op het spoor. In de loods was een grote hoeveelheid verdovende middelen aanwezig met een vermoedelijke straatwaarde van enkele honderdduizenden euro’s. De huurder van de loods heeft zich later bij het politiebureau gemeld en is aangehouden. De verhuurder had alles netjes op orde en is dan ook geen onderdeel meer van het onderzoek. 

12 april 2023
Bron: AD.nl Politie Utrecht Noord

Politie vindt hennepmaterialen in garagebox Utrecht dankzij M.-tip

De politie heeft hennepmaterialen in beslag genomen in een garagebox aan de Bombaydreef in Utrecht mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Dit betrof o.a. meerdere zakken potgrond, kabels en speciale lampen. De politie doet verder onderzoek naar de verdachte(n).

Ga naar
24 februari 2023
Bron: Politie.nl

Twee personen aangehouden in Utrecht vanwege drugshandel

De politie heeft op 24 februari twee verdachten aangehouden in een winkelpand aan de Columbuslaan in Utrecht wegens mogelijke betrokkenheid bij de handel in drugs. De politie kwam de locatie op het spoor dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem. Naast drugs zijn ook illegale medicijnen aangetroffen. Alles is in beslag genomen. 

Ga naar
11 november 2022
Bron: Duic.nl

Zeven drugsdealers aangehouden in Utrecht na tips via Meld Misdaad Anoniem

In de Utrechtse buurt Geuzenwijk heeft de politie op 10 november zeven personen aangehouden op de verdenking van het handelen in verdovende middelen. Dit gebeurde mede dankzij diverse tips via Meld Misdaad Anoniem. Na onderzoek bleek dat een familie vanuit een woning zich bezighield met drugshandel. In de woning werden tientallen voorverpakte zakjes met hennep, tachtig pakjes cocaïne en duizenden euro’s aan contant geld aangetroffen. Alles is in beslag genomen en de recherche gaat verder met het onderzoek.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies