Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

25 oktober 2022 | Bron: Politie.nl

Illegale goklocatie in Utrechts restaurant ontdekt dankzij anonieme tips

De politie in Utrecht heeft op 23 oktober een inval gedaan bij een restaurant aan de Amsterdamsestraatweg. Mede dankzij meldingen via Meld Misdaad Anoniem bestond het vermoeden dat er na sluitingstijd in het pand illegaal gegokt zou worden. De politie startte hierop een onderzoek 

De agenten troffen door het gehele pand speelkaarten aan en aan verschillende tafels was men druk aan het spelen. De bijna 30 aanwezige personen worden allen verdacht van illegaal gokken en kunnen een boete tegemoet zien. Daarnaast vond de politie bij enkele personen grote contante geldbedragen; ongeveer 40.000 euro. Het geld is in beslag genomen en de recherche doet onderzoek naar de rol en betrokkenheid van de aanwezige personen. De gemeente heeft het pand tot nader orde gesloten. 

Naast het illegale gokken werd bij een van de aanwezigen, een 59-jarige man, drugs aangetroffen. Ook werd er in zijn woonhuis drugs gevonden. De man is aangehouden wegens het overtreden van de Opiumwet.

17 april 2024
Bron: dagbladutrecht.nl

Man uit Utrecht aangehouden voor drugshandel

Een 32-jarige man uit Utrecht is op 7 april aangehouden voor drugshandel. Bij de man werd een groot geldbedrag en een handelshoeveelheid drugs aangetroffen. Politieagenten zagen een auto rijden die werd herkend dankzij een anonieme tip. Bij een controle in Linschoten bleek de man een groot geldbedrag in zijn auto te hebben en er was sprake van verborgen ruimtes in het voertuig. Tijdens het fouilleren besloot de man te vluchten. Aan de Nieuwe Zandweg in Linschoten sprong de verdachte in een sloot, waarna hij werd aangehouden. Op de vluchtroute werden de drugsenveloppen met cocaïne gevonden.

Ga naar
12 april 2023
Bron: AD.nl Politie Utrecht Noord

Politie vindt hennepmaterialen in garagebox Utrecht dankzij M.-tip

De politie heeft hennepmaterialen in beslag genomen in een garagebox aan de Bombaydreef in Utrecht mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Dit betrof o.a. meerdere zakken potgrond, kabels en speciale lampen. De politie doet verder onderzoek naar de verdachte(n).

Ga naar
24 februari 2023
Bron: RTV Utrecht

Twee drugsdealers uit Baarn veroordeeld tot jarenlange celstraf wegens drugshandel

De rechtbank van Midden-Nederland heeft op 24 februari twee mannen van 26 en 27 jaar veroordeeld tot celstraffen wegens de handel in harddrugs. Afgelopen zomer zijn zij opgepakt in Amsterdam en Baarn mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem. Tijdens hun arrestatie werden drugs, wapens, een lijst van mogelijke klanten en contant geld in beslag genomen. De 26-jarige man uit Baarn is veroordeeld tot twee jaar celstraf, waarvan zes maanden voorwaardelijk. Ook mag hij zich twee jaar niet laten zien in Baarn en omstreken. De andere man is veroordeeld tot 18 maanden celstraf, waarvan vier voorwaardelijk. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies