Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

27 oktober 2022 | Bron: Wijkagent Leidschendam (Instagram) / Crime-nieuws.nl

Meerdere hennepkwekerijen ontdekt in Voorburg en Gieterveen na anonieme tips

Naar aanleiding van een anonieme tip heeft de politie op 26 oktober in Voorburg een hennepkwekerij ontmanteld. De hennepplanten zijn in beslag genomen en direct vernietigd.

Daarnaast heeft de politie op 27 oktober ook een hennepkwekerij in het Drentse Gieterveen opgerold. Dit gebeurde eveneens na een tip via Meld Misdaad Anoniem. Naar aanleiding van de anonieme tip en eigen onderzoek hebben de agenten een doorzoeking gedaan in het pand. De hennepkwekerij bleek inmiddels buiten werking maar er werd wel hennep gedroogd in het pand. In totaal heeft de politie tientallen kilo’s hennep in beslag genomen. De 55-jarige bewoner is aangehouden. 

06 april 2023
Bron: Wijkagent Leidschendam

Politie ontdekt hennepkwekerij woning Voorburg dankzij M.-tip

In een woning aan de Burgemeester Feithplein in Voorburg heeft de politie een hennepkwekerij ontmanteld. Naar aanleiding van een anonieme tip en eigen onderzoek kwamen agenten poolshoogte nemen bij de woning. Eenmaal op locatie werd al snel duidelijk dat er iets niet klopte en troffen zij een hennepkwekerij aan. Alles is in beslag genomen en vernietigd. De bewoner moet zich op een later moment verantwoorden bij de rechter.

Ga naar
15 juni 2015
Bron: Politie.nl

Zolderkamer vol met hennepplanten in Voorburg

Naar aanleiding van een M.-tip trof de politie op 15 juni een hennepkwekerij aan in een huis aan de Von Geusaustraat in Voorburg. Op de zolder van de woning was een grote kwekerij met ruim 500 planten. Alle apparatuur en planten zijn in beslag genomen om te worden vernietigd. Er is niemand aangehouden. De politie doet verder onderzoek. Het energiebedrijf doet aangifte van diefstal van stroom.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies