Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

23 november 2022 | Bron: BN de Stem

Twee aanhoudingen na anonieme tips over illegale prostitutie in Oosterhout

Op 23 november heeft de politie in alle vroegte een inval gedaan in een woning aan de Ranonkelstraat in Oosterhout. Daarbij zijn twee mannen aangehouden en werden er soft- en harddrugs, een boksbeugel, pepperspray en munitie gevonden. Deze zijn in beslag genomen. 

De politie kwam de woning op het spoor naar aanleiding van een langer lopend onderzoek en tips via Meld Misdaad Anoniem over illegale prostitutie. In de woning vonden de agenten daar ook aanwijzingen voor. Dat zal worden meegenomen in het onderzoek naar de twee verdachten. De gemeente Oosterhout heeft de woning direct voor de duur van drie maanden gesloten. 

30 april 2022
Bron: AD.nl

Anonieme tips leidden naar drugs, vuurwapen en munitie in woning Oosterhout 

Na anonieme tips is de politie een onderzoek gestart naar een woning aan de Johannieterstraat in Oosterhout. In de woning troffen zij op 30 april 1.000 amfetaminepillen, cocaïne en hennep aan. Daarnaast werden een vuurwapen en meerdere patronen gevonden. Naast de bewoonster is een 24-jarige man aangehouden. Hij kwam tijdens de doorzoeking van de woning de tuin ingelopen en kon zich niet legitimeren. Daarnaast was hij ook in het bezit van harddrugs.   

Ga naar
26 oktober 2020
Bron: Politie.nl

Politie ontdekt hennepkwekerij Oosterhout, neemt twee auto’s in beslag

De politie heeft op 26 oktober in een woning aan de Paterserf in Oosterhout een hennepkwekerij ontmanteld. Op de zolderetage troffen agenten ongeveer 100 hennepplanten aan. Daarnaast zijn twee auto’s van de bewoner in beslag genomen, omdat deze mogelijk zijn aangeschaft met de opbrengst van de hennepteelt. De bewoner is aangehouden.

Ga naar
24 september 2020
Bron: Rechtspraak.nl

Man uit Oosterhout veroordeeld voor handel in harddrugs

De rechtbank Zeeland-West-Brabant heeft een man veroordeeld tot een gevangenisstraf van 40 maanden wegens het vervoer van harddrugs. In maart werd de man staande gehouden door de politie vanwege het ontbreken van een autoverzekering. Ook zagen zij een M.-tip in het systeem, waaruit bleek dat de auto in verband werd gebracht met verdovende middelen. Tijdens de controle zagen agenten enkele aanpassingen in de auto, wat verborgen ruimtes kon betekenen. Vervolgens controleerden agenten de auto van binnen en troffen een verborgen ruimte aan. Daarin wordt ongeveer 12 kilo xtc-pillen ontdekt, waardoor de man direct werd aangehouden. De politie trof later op de dag ook nog 17 kilo amfetamine en 12 kilo MDMA aan in zijn garage in Oosterhout

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies