Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

23 november 2022 | Bron: Wassenaarders.nl

Verdachte zware mishandeling aangehouden mede dankzij anonieme tips

Op 18 juni vond er bij de sportvelden aan de Dr. Mansveltkade in Wassenaar een zware mishandeling plaats van een 42-jarige man uit Rozenburg. Dankzij onderzoek door de politie en meerdere meldingen via Meld Misdaad Anoniem kon de verdachte later worden aangehouden. Het gaat om een 28-jarige man uit Wassenaar. Hij is inmiddels veroordeeld tot zes dagen gevangenisstraf waarvan vier dagen voorwaardelijk. Ook is hem een contactverbod van twee jaar opgelegd. 

01 februari 2024
Bron: Politie Basisteam Wassenaar (FB)

Hennepkwekerij aangetroffen in Wassenaar

De politie heeft in Wassenaar op 1 februari een kleine hennepkwekerij aangetroffen. De hennepkwekerij kwam aan het licht dankzij een anonieme tip. De kwekerij aan de Dirk de Raetlaan was op het moment aantreffen nog in werking. Er is een voertuig in beslag genomen door de politie. Er volgt nog verder onderzoek naar eventuele verdachten.

Ga naar
24 mei 2023
Bron: Politie.nl

Hennepkwekerij in woning Wassenaar ontmanteld

De politie heeft op 23 mei een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan het Van Polanenpark in Wassenaar na dankzij een anonieme melding. Dankzij deze informatie startte de politie een onderzoek naar de woning. Eenmaal genoeg bewijs verzameld, besloten agenten over te gaan tot een huiszoeking. Direct sloegen vier mensen op de vlucht, één persoon werd uiteindelijk staande gehouden. Eenmaal de woning binnengetreden troffen agenten een hennepkwekerij aan met ruim 600 hennepplanten. Deze zijn in beslag genomen, evenals een mobiele telefoon, contant geld en een voertuig.

Ga naar
18 februari 2019
Bron: Politie.nl

Illegaal pokertoernooi Wassenaar opgerold na M.-tip

Na een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie in samenwerking met de Kansspelautoriteit in februari een onderzoek naar een woning op de Bellesteynlaan in Wassenaar ingesteld. Hier zouden mogelijk illegale pokertoernooien worden georganiseerd. Tijdens dit onderzoek werd voldoende bewijs gevonden om de woning te betreden. Zij troffen meerdere pokertafels met bijbehorend spelmateriaal aan. De 52-jarige organisator en bewoner van het pand is aangehouden op verdenking van het overtreden van de wet op kansspelen.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies