Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

28 december 2022 | Bron: BN de Stem

Hennepkwekerij aangetroffen in woning Zwijndrecht na M.-tip

De politie bezocht op 27 december een woning aan de Dr. Boutensstraat in Zwijndrecht mede vanwege een tip via Meld Misdaad Anoniem De 38-jarige bewoner deed de deur open en de hennepgeur kwam de agenten gelijk tegemoet. Op de eerste verdieping van de woning was een hennepkwekerij ingericht met in totaal 395 hennepplanten. De bewoner is aangehouden en de hennepplanten en toebehoren zijn vernietigd. 

21 juni 2022
Bron: AD.nl

Politie vindt hennepkwekerij in Zwijndrecht na tip via Meld Misdaad Anoniem

In een woning aan de Van Ruysdaelstraat heeft de politie na eigen onderzoek en een tip via Meld Misdaad Anoniem een hennepkwekerij aangetroffen. Deze bestond uit één kweekruimte met 93 hennepplanten erin. De burgemeester van Zwijndrecht heeft de woning voor drie maanden gesloten.

Ga naar
20 december 2021
Bron: ATOSRTV

Anonieme tips leidden tot twee hennepkwekerijen in Zwijndrecht

Op 20 december heeft de politie twee hennepkwekerijen aangetroffen in Zwijndrecht dankzij M.-tips. In een woning aan de Zonnestein vond de politie 180 hennepplanten, terwijl agenten in een ander woning aan het Fazantplein een net geoogste hennepkwekerij aantroffen. Daar stonden 341 potten met afgeknipte hennepplanten en 12,4 kilo aan losse henneptoppen. De Burgemeester van Zwijndrecht heeft beide woningen voor ten minste drie maanden gesloten. 

Ga naar
21 mei 2021
Bron: BNdeStem.nl

Woning in Zwijndrecht gesloten na drugs- en wapenvondst

De burgemeester van de gemeente Zwijndrecht heeft op 20 mei een woning aan de Burgemeester de Bruïnelaan tot ten minste 15 juli gesloten wegens een drugs- en wapenvondst. De politie kwam de woning op het spoor dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem. Om welke drugs het precies gaat, is niet bekendgemaakt. Het onderzoek is nog in volle gang en aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies