Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

16 februari 2023 | Bron: Rechtspraak.nl

Rechtbank Assen veroordeeld man tot celstraf wegens uitbuiting en hennepteelt

De rechtbank in Assen heeft een man veroordeeld tot een gevangenisstraf van zestien maanden waarvan acht maanden voorwaardelijk wegens in vereniging plegen van mensenhandel en medeplegen van hennepteelt. De rechtbank acht bewezen dat de man zich samen met anderen schuldig heeft gemaakt aan arbeidsuitbuiting van een Vietnamese vrouw, die woonde en werkte in de loods waarin de verdachte en zijn medeverdachten een hennepkwekerij hadden. Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de man in beeld bij de politie. 

23 februari 2023
Bron: Politie.nl

Politie arresteert vier personen wegens drugshandel in Assen

Op 23 februari zijn vier verdachten aangehouden aan de Meester P.J. Troelstralaan in Assen wegens verdenking van handel in drugs. Mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de mannen van 19, 30, 36 en 39 jaar oud op het spoor. In de woning zijn ook verschillende soorten drugs en contact geld aangetroffen. Alles is in beslag genomen. 

Ga naar
22 december 2021
Bron: Politie Noord-Drenthe (Instagram)

M.-tip leidt politie naar hennepkwekerij in Assen

Op 22 december heeft de politie in Assen een 36-jarige man aangehouden ter verdenking van het kweken van hennep. Dit gebeurde in een woning aan de Maria in Campislaan in Assen waar eveneens een hennepkwekerij met tientallen hennepplanten werd aangetroffen. Alle planten en benodigdheden zijn in beslag genomen en de verdachte moet zich verantwoorden voor de rechter. 

Ga naar
18 februari 2021
Bron: Dagblad van het Noorden

Hennepkwekerij in Assen ontruimd dankzij M.-tip

Afgelopen week trof de Politie Noord-Drenthe een hennepkwekerij aan in een woning in de Moezelstraat in Assen. De hennepkwekerij werd gevonden dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. “Het doen van een melding kan dus heel belangrijk zijn, ook als je misschien twijfelt”, aldus de politie. De bewoner is aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures