Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

18 maart 2023 | Bron: Politie.nl

Aanhouding voor mishandeling Den Haag

Een 18-jarige man uit Wateringen is op 18 oktober aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een mishandeling in een supermarkt aan de Ambachtsgaarde in Den Haag. Op 17 juni nam een 27-jarige man het op voor een oudere vrouw die in de rij stond bij de kassa. Vervolgens werd hij door de verdachte hard op zijn mond geslagen. Hij verloor hierbij twee voortanden. In het opsporingsprogramma Team West werden beelden getoond van de mishandeling en na de uitzending kwamen bruikbare tips binnen, onder andere via Meld Misdaad Anoniem. 

26 juni 2023
Bron: Omroep West

Jonge verdachte overval op bejaarde zussen Den Haag in beeld na tips

Op 20 juni is een zestienjarig meisje in Amsterdam Duivendrecht aangehouden op verdenking van een woningoverval aan de Laan van Nieuw Oost-Indië in Den Haag. Twee bejaarde zussen van 77 en 82 jaar werden met een vuurwapen bedreigd en met tie-wraps vastgebonden. In de opsporingsprogramma’s Team West en Opsporing Verzocht werden beelden getoond en de tips, mede via Meld Misdaad Anoniem, hebben een belangrijke rol gespeeld bij de identificatie van de aangehouden verdachte.De overval vond plaats op 19 december 2022. Bij de woning van de slachtoffers werd aangebeld door twee zogenaamde pakketbezorgers. Een van de zussen opende de deur en werd direct terug de woning ingeduwd. De overvallers bedreigden de zussen met een vuurwapen, bonden ze vast met tie-wraps en de mond van een van hen werd afgeplakt met tape. Ondertussen werd de kluis leeggehaald en haalden ze sieraden van de vingers en nek van de slachtoffers. Vervolgens gingen de daders er met de buit vandoor. In Leiden is geprobeerd met de pinpas van één van de slachtoffers te pinnen.

Ga naar
16 mei 2022
Bron: Politie.nl

1300 hennepplanten in ontmantelde hennepkwekerijen in Den Haag

De politie in basisteam Zuiderpark in Den Haag heeft twee hennepkwekerijen ontmanteld. In totaal werden daarbij ruim 1300 hennepplanten in beslag genomen.Op 13 mei werd de eerste hennepkwekerij ontdekt. Dit gebeurde in een flat aan de Erasmusweg. In de woning troffen de agenten een nog in werking zijnde hennepkwekerij aan met 840 bijna volgroeide hennepplanten. Het was de tweede keer dat de politie in deze woning een hennepkwekerij vond.De tweede hennepkwekerij bevond zich in een woning aan de Velpsestraat en kon mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem worden opgerold. Bij deze hennepkwekerij werd een sterke henneplucht geroken en was er sprake van wateroverlast. De hennepkwekerij bestond uit 475 jonge hennepplanten.Bij beide hennepkwekerijen was sprake van een zeer brandgevaarlijke situatie en diefstal van stroom. Dit was onder andere te merken aan een buitengewoon hoog, gemeten stroomverbruik.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies