Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

26 maart 2023 | Bron: Politie Bergewijk

Woning Reusel gesloten wegens drugshandel

De politie heeft eind maart een woning in Reusel gesloten wegens drugshandel. Mede dankzij een anonieme tip is de politie een onderzoek gestart naar een vermeende drugsdealer. Hieruit kwam naar voren dat de verdachte zich bezighield met de handel in drugs, waarop de agenten besloten over te gaan tot arrestatie en doorzoeking van de woning. Daar troffen zij verschillende handelshoeveelheden hard-en softdrugs aan. Alles is in beslag genomen en de verdachte moet zich op een later moment verantwoorden bij de rechter.

25 februari 2023
Bron: Politie Bergeijk

Drugsdealer in Reusel opgepakt dankzij anonieme tips

Naar aanleiding van een anonieme tip is de politie een onderzoek gestart naar een mogelijke drugsdealer in Reusel. Op vrijdag 25 februari heeft de politie zowel de drugsdealer als verschillende kopers aangehouden. Daarna heeft de politie de woning van de verdachte bezocht en nam behoorlijke handelshoeveelheden hard- en softdrugs in beslag. 

Ga naar
14 december 2017
Bron: Politie.nl

Illegaal vuurwerk in woning in Reusel

De politie trof op 13 december 72 kilo illegaal vuurwerk en vijftien Cobra’s 6 aan in een woning in Reusel. Het vuurwerk werd ontdekt na een tip via Meld Misdaad Anoniem. De 28-jarige bewoner is verdachte. De politie onderzoekt zijn rol in de zaak.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies