Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

04 april 2023 | Bron: Politie Echt

Politie ontdekt grote hennepkwekerij-en stekkerij in Susteren

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie een hennepkwekerij- en stekkerij ontmanteld in een pand aan de Oude Rijksweg Noord in Susteren. In het pand waren 650 hennepplanten en 3.300 stekjes aanwezig. De planten en de benodigde attributen zijn in beslag genomen.

01 maart 2024
Bron: Politie Basisteam Susteren (FB)

Hennepkwekerij aangetroffen in Susteren

Op 29 februari is er een hennepkwekerij ontdekt in Susteren. De politie controleerde een woning aan de Weverstraat naar aanleiding van een anonieme tip. In de woning werd een hennepkwekerij met ruim 900 hennepplanten aangetroffen. Een 55-jarige man en 50-jarige vrouw zijn aangehouden en verhoord. Zij moeten zich later verantwoorden voor de rechter.

Ga naar
23 februari 2024
Bron: Politie Basisteam Echt (FB)

Hennepkwekerij in Susteren ontdekt

Op 22 februari heeft het Politie Basisteam Echt een hennepkwekerij ontdekt in een pand aan de Stationsstraat in Susteren. De politie kwam de kwekerij op het spoor na een anonieme tip. In de kwekerij waren 966 hennepplanten aanwezig. Ook werd er zeven kilo gedroogde hennep aangetroffen. Er was tevens sprake van diefstal van stroom en water. De politie heeft al het hennep in beslag genomen en vernietigd. Een 63-jarige man uit de gemeente Echt-Susteren is als verdachte gehoord.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies