Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

19 april 2023 | Bron: Rechtspraak.nl

Tweeënhalf jaar celstraf voor drugs-en wapenbezit in Nijmegen

De rechtbank heeft een 34-jarige man uit Nijmegen veroordeeld tot een gevangenisstraf van 30 maanden wegens het bezitten van vuurwapens, munitie en drugs. 

In december 2022 voerde een fraudemedewerker van Liander en de politie een controle uit bij een woning in Nijmegen. Ook via Meld Misdaad Anoniem was een melding binnengekomen over mogelijke energiefraude en een hennepkwekerij op het betreffende adres. Op de locatie trof de politie een 34-jarige man aan in de schuur achter het huis. Hij verbleef in de schuur en had daar tassen met ketamine en methamfetamine bewaard met een straatwaarde van ruim 200.000. Daarnaast lagen er vuurwapens en een hoeveelheid kogelpatronen op een tafeltje in de schuur. Alles werd in beslag genomen, de man werd aangehouden en uiteindelijk ook veroordeeld.

30 juni 2021
Bron: Gelderlander.nl

Twee woningen in Nijmegen gesloten wegens hennepkwekerijen

Burgemeester Bruls van Nijmegen heeft twee woningen in de wijk Zwanenveld voor drie maanden gesloten wegens het aantreffen van hennepkwekerijen. De hennepvondst kwam tot stand dankzij een M.-tip. “Dit soort criminaliteit wil ik bestrijden in iedere schakel van de keten. Eerder deze week is daarom ook al een illegale growshop gesloten.”, aldus de burgemeester.

Ga naar
06 mei 2021
Bron: AD.nl

Agenten treffen hennepkwekerij aan in woning Nijmegen

De politie heeft een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan De Reaumurstraat in Nijmegen. Naar aanleiding van een anonieme melding startte de politie een onderzoek naar de woning. Tijdens een huisbezoek troffen de agenten 230 hennepstekken aan. Ook was er sprake van diefstal van elektriciteit en water. Twee personen zijn aangehouden.

Ga naar
03 april 2021
Bron: Gelderlander.nl

Eén anonieme tip resulteert in drie hennepkwekerijen in Nijmegen

In drie rijtjeshuizen aan de Zwanenveld in Nijmegen zijn hennepkwekerijen ontdekt. De politie is de woningen op 23 maart na een anonieme tip via Meld Misdaad Anoniem op het spoor gekomen. In de kruipruimte van een van drie woningen trof de politie 233 hennepplanten aan. In een volgend huis was de oogst met 25 planten minder groot en in de derde woning werd helemaal geen hennep meer aangetroffen. Wel waren bovengrondse ruimtes duidelijk ingericht voor hennepteelt, aldus een politiewoordvoerder.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures