Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

29 juni 2023 | Bron: Pol_TCGroningen (Twitter)

Politie arresteert drugsdealer in Groningen

Naar aanleiding van anonieme tips en onderzoek heeft de politie op 29 juni een 34-jarige man aangehouden op verdenking van drugsdealen vanuit z’n woning in het centrum van Groningen. Daarnaast is beslag gelegd op harddrugs, mobiele telefoons, contant bedrag van €10.000 en een voertuig.

15 september 2023
Bron: 112groningen.nl

Drugsdealer in Groningen aangehouden dankzij anonieme tip

De politie heeft op 14 augustus een man gearresteerd wegens drugsdealen in de stad. Een anonieme tip was aanleiding voor een onderzoek. In zijn woning werd geld en drugs aangetroffen. Alles is in beslag genomen.

Ga naar
08 februari 2023
Bron: RTVnoord.nl

Verdachte witwassen aangehouden in Groningen

Mede naar aanleiding van een anonieme tip heeft de politie op 8 februari een 26-jarige man uit Groningen aangehouden op verdenking van witwassen. De verdachte had ongeveer €85.000 aan vermogen in bezit dat hij niet kon verklaren. Daarbij ging het onder andere om dure merkkleding en meerdere personenauto’s. Alles in beslag genomen. ‘De Groninger zit op dit moment nog vast en wordt gehoord. In de aanpak van ondermijnende criminaliteit, zoals de handel in drugs, focussen wij ons samen met de recherche steeds vaker op het afpakken van crimineel vermogen.”, aldus de politie. 

Ga naar
07 december 2022
Bron: RTV Noord

Drugswoning in Hoogezand gesloten na anonieme melding

De burgemeester van de gemeente Midden-Groningen heeft op 7 december een woning in Hoogezand gesloten voor de duur van drie maanden. Via een anonieme tip en eigen onderzoek kwam de politie de locatie op het spoor. In de woning vonden de agenten een handelshoeveelheid harddrugs, hersluitbare zakjes en weegschaaltjes. Dit duidt op mogelijke drugshandel en mede daarom heeft de burgemeester besloten de woning te sluiten.  

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures