Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

14 september 2023

Politie ontdekt hennepkwekerij in Kerkrade

De politie heeft een hennepkwekerij ontmanteld in woning in de Kerkraadse wijk Terwinselen dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. In verschillende vertrekken troffen agenten in totaal 866 hennepplanten aan, inclusief de nodige apparatuur en groeimiddelen. Alles is in beslag genomen en er is een proces verbaal opgemaakt tegen de bewoner.

10 februari 2023
Bron: Limburger.nl

Anonieme tips waardevol in onderzoek overvallen Kerkrade

Naar aanleiding van een uitzending van Opsporing Verzocht op 7 februari zijn er nieuwe ontwikkelingen in een zaak naar twee gewelddadige berovingen in Parkstad. Op 5 januari werd een man door drie personen op de Ailbertuslaan in Kerkrade van diverse spullen beroofd onder bedreiging van een vuurwapen. Op 15 januari werden op de Deken Deutzlaan in Kerkrade twee personen onder bedreiging van een vuurwapen van een voertuig beroofd. Mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kan de politie nieuwe stappen nemen in het onderzoek. De twee berovingen lijken met elkaar in verband te staan. 

Ga naar
10 februari 2022
Bron: Politie Kerkrade-Oost (Instagram)

Aanhouding voor vuurwapen in Kerkrade

De politie heeft naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem en eigen onderzoek een instap gedaan in een woning in de wijk Bleijerheide in Kerkrade. De politie trof een vuurwapen in de woning aan, waardoor de bewoner werd aanhouden. Na verder onderzoek bleek dit echter om een airsoftwapen te gaan. Desalniettemin niet van echt te onderscheiden en eveneens strafbaar wanneer de bezitter geen lid is van de Nederlandse Airsoft Belangen Vereniging en niet ouder dan 18 jaar is.

Ga naar
09 februari 2022
Bron: Politie Kerkrade (Instagram)

Politie ontdekt ondergrondse hennepkwekerij in Kerkrade

Naar aanleiding van een anonieme melding heeft de politie op 9 februari een hennepkwekerij met 552 planten aangetroffen in Kerkrade. De hennepkwekerij bevond zich in een verborgen ruimte onder de vloer van een flatgebouw en bestond uit twee ruimtes. Door de diefstal van stroom was er volgens de netbeheerder sprake van een gevaarlijke situatie. Alles is geruimd en de politie gaat verder met het onderzoek. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies