Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

07 januari 2024 | Bron: Regioonline.nl

Hennepkwekerij aangetroffen op zolder in woning Dinxperlo

Op de zolder van een woning in Dinxperlo is rond de kerstdagen een kleine hennepkwekerij aangetroffen. De zaak kwam aan het licht na een anonieme melding.

De Burgemeester van Dinxperlo is duidelijk over de zaak: ''Ik wil drugscriminaliteit uit onze gemeente weren. De gemeente en de politie doen er alles aan om onveilige situaties te voorkomen en aan te pakken. Wij zijn hierbij ook afhankelijk van meldingen die inwoners doen. Ik roep inwoners dan ook op om het te melden als ze iets verdachts zien. Of het nu gaat om vermoedens van een hennepkwekerij, zoals hier, of een lab voor synthetische drugs. We willen deze illegale praktijken niet, net zomin als de risico?s die ze met zich meebrengen voor de openbare orde en veiligheid'.

Alle hennepplanten en goederen rondom de hennepteelt zijn in beslag genomen. De politie en het OM onderzoeken de zaak verder.

15 april 2016
Bron: De Gelderlander

Hennepkwekerij in woning Dinxperlo

In een huis aan de Hogestraat in Dinxperlo is op 14 april een hennepkwekerij aangetroffen. De politie kwam de kwekerij op het spoor dankzij M.-tips. In totaal stonden er 102 hennepplanten in het huis, goed voor een straatwaarde van 8.300 euro. De huurder is aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies